Lucrările la tramvaiul de pe Iancu de Hunedoara, supraevaluate cu 80%Linia 5 de tramvai va fi suspendata marti si miercuri
Linia 5 de tramvai va fi suspendată marţi şi miercuri

"În anul 2008, Primăria Municipiului Bucureşti a plătit nejustificat suma de 1.069.489 lei unei societăţi comerciale pentru realizarea obiectivului. Modernizare străzii cu linii de tramvai - Bulevardul Iancu de Hunedoara, prin aplicarea unor sporuri procentuale în cuantum de 80% asupra cheltuielilor directe cu materialele, manopera şi utilajele, fără a exista prevederea legală pentru perceperea acestora", se arată în decizia Curţii de Conturi, citată de Realitatea.net.
Primarul de atunci, Adriean Videanu, nu a putut fi contactat până la această oră. Reprezentanţii Primăriei Generale spun însă că ei au plătit un preţ mai mare cu 80% decât cel real pentru că... aşa a cerut executantul proiectului.

Reprezentanţii Primăriei Generale au contestat decizia celor de la Curtea de Conturi. Cei care trebuie să stabilească cine are dreptate şi să rezolve diferendul dintre curte de conturi şi Primăria Capitalei sunt magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Etichete: bani, Bucureşti, licitaţie, primărie, tramvai, videanu

0/0 COMENTARII
Marcela
05 dec 16:44
+0
VOTURI
-0

Cine crede ca va da vreodata Videanu cu subsemnatu pentru ispravile sale,e copil!Bine ca bucurestenii au fost mai mult decat inspirati in iunie 2008,cand i-au dat lui Oprescu sansa de a fi Primar General!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE