Ludovic Orban ameninţă că va BOICOTA confruntările electorale cu Firea. Ce solicită PSDCandidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, ia în calcul să nu participe, în campania electorală, la nicio dezbatere cu candidatul PSD, Gabriela Firea, dacă social-democraţii nu îşi cer scuze public pentru acţiunile şi declaraţiile din timpul campaniei prezidenţiale.

Ludovic Orban a cerut duminică, într-o conferinţă de presă, ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi contracandidatul său, Gabriela Firea, să-şi ceară public scuze pentru campania de la prezidenţiale, în caz contrar luând în calcul boicotarea dezbaterilor.

"Cer preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi candidatului PSD (Gabriel Vrânceanu Firea – n.r.) să ceară public scuze românilor. Îi avertizez că eu nu am de gând să tolerez obişnuita lor campanie murdară. Cu mine nu le merge, voi răspunde la orice minciună, la orice calomnie, la orice tentativă de defăimare", a declarat Orban, citat de Mediafax.

Ludovic Orban a mai spus că ia în calcul "măsura extremă" de a nu participa la nicio dezbatere cu Firea, dacă PSD nu va cere scuze public.

"Iau în calcul inclusiv măsura extremă de a nu participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, în cazul în care nu-şi vor cere scuze. (...) Aştept o poziţie oficială din partea PSD, din partea liderului PSD, care a fost şeful campaniei electorale, reamintesc, iar candidatul PSD a fost purtător de cuvânt în campaia prezidenţială. Nu este vorba de nişte personaje minore din PSD", a declarat Orban.

Ludovic Orban a amintit că în campania electorală prezidenţială cei din PSD "au aruncat găini vii şi moarte în curtea PNL", l-au calomniat pe Klaus Iohannis că a făcut trafic de copii, că nu e potrivit pentru funcţia de preşedinte pentru că nu are copii (afirmaţie făcută de Gabriela Vrânceanu Firea -n.r.), şi că va tăia pensiile.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri primaria capitalei, Gabriela Firea, Ludovic Orban

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE