Ludovic Orban, huiduit şi îmbrâncit în Piaţa Universităţii: PDL-USL, aceeaşi mizerie!ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Orban: PNL va desemna un singur candidat pentru competitia cu PDL
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Orban: PNL va desemna un singur candidat pentru competiţia cu PDL

Orban a sosit în Piaţa Universităţii în jurul orei 21.00, la gura de metrou dinspre strada Ion Câmpineanu, însoţit de un grup care scanda: "Legea lustraţiei" şi "Jos comuniştii", scrie Mediafax.

Grupul în care se afla Orban a fost imediat înconjurat de circa 30 de protestatari, în majoritate tineri, care i-au reproşat liberalului că este la fel ca toţi ceilalţi politicieni. "PDL-USL, aceeaşi mizerie", i-au strigat tinerii lui Orban. Ei i-au reproşat lui Orban că face parte din sistemul politic pe care ei îl critică şi, astfel, nu are ce să caute în Piaţa Universităţii, la miting.

"Ai făcut accident şi ai plecat de la locul accidentului. Faci parte din sistemul politic pe care noi îl criticăm. Eşti la fel cu toţi ceilalţi", i-au spus tinerii lui Orban.

Liberalul a răspuns că au posibilitatea de a alege pe cine vor şi că el este un cetăţean al României care are dreptul de a merge în Piaţa Universităţii pentru a protesta.

Însă alţi participanţi la protestul din Piaţa Universităţii l-au huiduit pe fostul ministru liberal. Unul dintre aceştia i-a spus ameninţător: "Orbane, pleacă de aici, că dai de belea!".

Până la urmă, liderul PNL a părăsit Piaţa Universităţii, după ce a fost alungat de protestatari, care l-au apostrofat, l-au înjurat şi chiar au vrut să îl agreseze, fostul demnitar fiind însă protejat de un grup de peste 10 persoane, care s-au aflat lângă acesta în permanenţă.

Etichete: Ludovic Orban, PNL, proteste, usl

0/0 COMENTARII
alexandru
18 ian 11:54
+0
VOTURI
-0

kktiva pe voi,romani ipocriti si snobi,lasi si manelisti,prostituate si corupti!! miscarea asta este creata de cei care conduc lumea,asa cum a fsot in anglkia,grecia,italia,etc. este unj avertisment transmis chiorului,sa stie ca sta cu morcovul la c_ur! in rest.. cine o sa vina in locul lor??? pds-vanghelie analfabetul-mazare-snobul semianalfabet?? pnl- valeriu stoica-agramatul?? catarama-securistul??pc-voiculescu-ipocritul securist??copos?? oare nu realizati ca sunt aceleasi figuri libidinoase de 22 ani ,care au furat ,mintit ,au facut averi uriase,au iahturi,vile,conturi??? udrea,eba??cocos?niro?prigoana? PDS=PDL=PNL=PC=UDMR=UNPR= FSN = FOSTI NOMENCLATURISTI,COMUNISTI. dar ce sa inteleaga un popor de ratati,preocupati doar sa isi umple frigiderele ,sa manance seminte si sa asculte manele,atunci cand nu sunt pe bulevard sa faca prostitutie. apropo..am uitat scenele cand snobii si murdarii de romani,isi scot javrele la plimbare,cum fac kka in fata blocului,pe scari,iar ipocritii spun: nu-i voie,nesimtitule!! hai kktiva pe voi de lasi...sclavi umili..nu voi l-ati votat pe iliescu 10 ani?? sau pe chior 8 ani??? sunteti ieftini si de aceea o sa acceptati sa luati ._UIE TOATA VIATA!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE