Ludovic Orban: Resping ideea unei noi TAXE pentru bucureştenii care nu sunt conectaţi la RADETLiberalul Ludovic Orban, candidat la funcția de primar general al Capitalei, respinge ideea supra-taxării bucureștenilor pentru situația de la RADET.

Ludovic Orban
Ludovic Orban

"Resping categoric orice tentativă de instituire a unei noi taxe pentru locuitorii Bucureștiului care nu sunt conectați la RADET. RADET trebuie să câștige și să-și păstreze clienții prin calitatea serviciilor furnizate, prin reducerea pierderilor din rețea și prin calitatea interacțiunii cu clientul. RADET este doar un prestator de servicii, nu are nicio calitate prin care să poată solicita sau impune taxe în București", precizează Orban, vineri, într-un comunicat transmis Agerpres.

Orban susține că, în calitate de primar general, preocuparea sa va fi să lase "cât mai mulți bani în buzunarul bucureștenilor prin scăderea facturii la încălzire".

RADET susţine că introducerea unei taxe de mediu pentru deținătorii de centrale termice individuale este iminentă. Regia a realizat un studiu, din care reiese că încălzirea centrală ar fi semnificativ mai avantajoasă. 

Potrivit reprezentanţilor RADET, centralele de apartament "nu respectă gradul de noxe eliberate în atmosferă" și "consecința va fi iminenta introducere a plății taxei de mediu".

 

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Ludovic Orban, RADET

0/1 COMENTARII
HOPAINA
09 Apr 01:30
+0
VOTURI
-0
Eu o am pe vecina de sub mine care are centrala. Daca bate vantul nefavorabil, nu pot sa deschid fereastra la bucatarie sau sufragerie pentru ca mor gazat in casa direct, ca imi intra toate gazelle de ardere de la cosul centralei ei in casa. Nu se poate sta in casa, ca mori gazat mai ceva ca in lagarele de concentrare naziste! Asa incat, pentru toti astia cu centrala nu numai ca trebuia introdusa inca de la inceput taxa de poluare, dar celor care nu vor sa o plateasca ar trebui sa li se intoarca cosurile centralelor invers ca sa le intre lor gazele de la centrale in casa, sa vada ei daca polueaza sau nu polueaza, si daca mor ei sau nu mor gazati. Sa dea gazele in afara doar cei care platesc taxa de poluare. Pentru toti inteligentii cu centrale foarte eficiente pe care le au ei (sparg tot, fac ravagii majoritatea!), asta e diferenta ca sistemul centralizat comunist asa prost cum era, comunistii aia au avut grija sa faca marea majoritatea CET-urilor la marginea sau in afara orasului. La mintea astora contemporani, ei cu centralele zonale sau individuale ei baga toata poluarea in oras, ca atat ii duce mintea pe majoritatea! Nu degeaba Bucurestiul e fruntas in topul celor mai poluate capitale europene! Romanilor asa le place sa traiasca, pentru ca au creier spargere, le patineaza musca… Majoritatea “bucurestenilor” sunt veniti din provincie. Pe ei nu ii intereseaza nici orasul, nici poluarea sau sa plateasca taxe de mediu. Ei au o singura preocupare si anume, sa se descurce ei pe ei in viata cu maxim tupeu si coate ascutite, in rest nu ii intereseaza altceva nimic. Au toti mentalitate de praduitori oportunisti. La revedere

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE