Ludovic Orban s-a pozat la metrou. Ce îl "recomandă" pe candidatul PNL la Primăria CapitaleiPNL București a lansat, joi, campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaților la alegerile locale din Capitală. Ludovic Orban, candidatul la Primăria Generală,  a spus că pe el îl "recomandă expertiza, experiența profesională şi capacitatea de a oferi soluții reale problemelor Bucureștiului". Orban a postat şi o fotografie pe Facebook, realizată la metrou.

Ludovic Orban, la metrou
Ludovic Orban, la metrou
Foto: Facebook

Liberalii s-au adunat, joi, în Piața Universității pentru a da startul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile locale din Bucureşti. La eveniment au fost prezenți toţi candidații liberali — Alexandru Nazare — sector 1, Dan Cristian Popescu — sector 2, Florin Ștefan Vasile — sector 3, Răzvan Sava — sector 4, Ovidiu Raețchi — sector 5, Răzvan Mironescu — sector 6 și Ludovic Orban — Primăria Capitalei.

"Începând de astăzi, locuitorii Bucureștiului care cunosc pericolul PSD au pe cine să susțină prin semnătura lor — echipa Partidului Național Liberal. Îi așteptăm cu prietenie și cu respect", a spus Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Capitalei, citat de Agerpres.

El a precizat că "PNL este cel mai puternic partid din București''. ''În ceea ce mă privește pe mine, ca și candidat, mă recomandă expertiza, experiența profesională, capacitatea de a oferi soluții reale problemelor Bucureștiului și forța echipei care stă în spatele meu", a mai arătat Ludovic Orban.

Ulterior, Orban a postat pe Facebook şi o fotografie realizată la metrou: "Metroul este cel mai civilizat mijloc de transport in comun. Astept din partea Guvernului sa transfere metroul in administrarea Primariei Capitalei pentru a putea extinde reteaua in tot Bucurestiul."

La lansare, președintele liberalilor bucureșteni, Cătălin Predoiu, a declarat că toți candidații liberali la alegerile locale din Capitală au șansa de a câștiga lupta electorală cu PSD.

"Numai PNL poate învinge PSD în București. E o situație dificilă, pentru că votul pe dreapta este fărâmițat, alți candidați din spectrul politic de dreapta, din afara PNL, folosesc aceste alegeri pentru a-și profila un contur, numai că prețul pentru proiectul lor politic personal de a se lansa în prima scenă politică a Bucureștiului și, poate chiar națională, este foarte mare. Prețul este un vot dat pentru PSD, pentru că practic votul care este acordat candidaților fără șanse din centru-dreapta este un vot care este risipit și propulsează indirect PSD în competiția cu PNL, singurul partid care-l poate învinge. (...) Ludovic Orban poate câștiga și va câștiga Primăria Capitalei, pentru că este singurul capabil să învingă PSD și candidatul său", a spus Predoiu.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, alegeri locale 2016, PNL

0/1 COMENTARII
razvan
31 Mar 16:19
+0
VOTURI
-0
Ca sa vezi! Cum se apropie alegeri, cum Zeii coboara printre Muritori. Cum sunt ei aproape de Romani. Jenanat

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE