Lui Radu Banciu i s-a făcut rău în direct. Emisiunea a fost întreruptă. VIDEORadu Banciu s-a simțit rău în timpul emisiunii Lumea lui Banciu de joi, iar emisia a trebuit întreruptă. 

Lui Radu Banciu i s-a facut rau in direct. Emisiunea a fost intrerupta.
Lui Radu Banciu i s-a făcut rău în direct. Emisiunea a fost întreruptă.
Foto: captura video B1 TV

UPDATE - Radu Banciu nu şi-a pierdut cunoştinţa. Ulterior, realizatorul şi-a revenit şi a plecat acasă, iar, vineri dimineaţă, starea lui de sănătate era bună, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, angajaţi ai televiziunii B1 TV.

Radu Banciu nu şi-a pierdut cunoştinţa, şi-a revenit şi a plecat acasă, informează Mediafax.

Vineri dimineaţă, el se simţea bine, au declarat angajaţi ai televiziunii B1 pentru agenţia de presă.

Pe site-ul B1 ultima ediţie „Lumea lui Banciu" este cea din 28 octombrie. Emisiunea din 29 a fost disponibilă iniţial, dar a fost scoasă, notează dcnews.ro.

Lui Radu Banciu i s-a făcut rău în jurul orei 23.52. Cei de la B1 TV au intervenit imediat cu un calup de publicitate.

 
RADU BANCIU, 'CĂDERE' ÎN DIRECT LA B1 TV DCNEWS

RADU BANCIU, 'CĂDERE' ÎN DIRECT LA B1 TV DCNEWS

Posted by DCnews on Thursday, October 29, 2015

Dupa publicitate, postul B1 TV a intrat cu jurnalul de stiri, scrie Hotweek.

Inainte sa se intrerupa emisia, Radu Banciu a schitat cateva cuvinte de durere si apoi a pus mana la ochi.
In momentul in care i s-a facut rau, Radu Banciu vorbea despre refugiati. Banciu afirma ca 30 de migranti au refuzat o cazare cu piscina in Suedia.

Postul de ştiri B1 TV a făcut o serie de schimbări în grila de programe, emisiunea „Lumea lui Banciu" revenind astfel pe tronsonul de la ora 23.00.

Potrivit site-ului Paginademedia.ro, emisiunea realizată de Radu Banciu a revenit de luni, 26 octombrie, la vechea oră de difuzare, după ce în ultima lună a fost transmisă de la 20.00. Totodată, au fost făcute şi alte modificări în grila postului de ştiri.

Etichete: lumea lui banciu, Radu Banciu, realitatea

0/4 COMENTARII
mihail30
05 Nov 21:40
+0
VOTURI
-0
Cum sa faci bani acasa! Vremurile sunt tot mai grele, nu-i asa? Salariul nu mai e suficient, asa ca e timpul sa inveti cum sa faci bani acasa! Da, noi iti oferim absolut gratuit un curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa! Solicita acum toate detaliile la adresa de email: accessible.dreams8@gmail.com
Maghita
03 Nov 21:54
+0
VOTURI
-0
Bani online! Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: focamaghita@yahoo.com
Florin
31 Oct 07:18
+0
VOTURI
-0
Castiga bani pe net!
Sistem revolutionar prin care sa-ti rotunjesti rapid veniturile! Castiga bani pe net! Iti oferim pe loc contract de comision si toate instructiunile, pas cu pas! Castiga bani pe net si asigura-?i viitorul! Noi suntem imediat si mereu alaturi de tine! Cand te hotarasti cu maxima seriozitate, cere-ne mai multe detalii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
Cati
30 Oct 18:04
+0
VOTURI
-0
Cum sa faci bani! Avem o oferta exceptionala! Vrei sa inveti gratuit cum sa faci bani? Noi te ajutam si te indrumam pas cu pas, intr-un sistem absolut revolutionar si modern! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Numai in momentul in care te hotarasti cu seriozitate, solicita mai multe informatii la adresa de email:

catiwinchance@yahoo.com
cu textul “INFO”

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE