Luni se afișează listele copiilor înscrişi în prima etapă în învăţământul primarListele cu copiii înscrişi în prima etapă în învăţământul primar se vor afișa luni, la sediul fiecărei unităţi de învăţământ, pe site-urile şcolilor şi ale inspectoratelor şcolare judeţene, respectiv pe site-ul Inspectoratului Școlar al Municipiului Bucureşti pentru elevii din Capitală.

ISMB anunta ca toate unitatile de invatamant din Capitala sunt pregatite pentru clasa zero
ISMB anunţă că toate unităţile de învăţământ din Capitală sunt pregătite pentru clasa zero
Foto: jdd.ro

Cea de-a doua etapă de înscriere în învăţământul primar se va desfăşura în perioada 8 - 17 mai şi este destinată doar copiilor care nu au fost cuprinşi într-o unitate de învăţământ, după prima etapă, iar lista finală va fi publică în data de 24 mai. Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a centralizat în prima etapă de înscriere un număr de 163.743 cereri pentru anul şcolar 2013-2014, dintre acestea 130.950 fiind pentru copiii care împlinesc 6 ani înainte de 1 septembrie 2013, iar 32.950 pentru cei care împlinesc 6 ani începând cu 1 septembrie 2013.

Potrivit MEN, în procente cererile reprezintă 100,8% din totalul numărului de copii estimat, respectiv 162.429. Un număr de 13.612 cereri de înscriere la clasa pregătitoare "valide" au fost înregistrate în prima etapă în Bucureşti, notează Agerpres.

Etichete: Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, invatamant primar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE