M.Lucescu despre condamnații din dosarul Transferurilor: O greşeală că au fost judecaţi de femeiMircea Lucescu se face remarcat printr-o declarație nu doar misogină, ci și stupidă, la adresa Justiției din România. 

Mircea Lucescu circula numai cu masini BLINDATE si este pazit non-stop de garzi de corp
Mircea Lucescu circulă numai cu mașini BLINDATE și este păzit non-stop de gărzi de corp

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat luni că a fost o greşeală faptul că inculapţii în Dosarul transferurilor au fost judecaţi de două femei care habar n-au ce înseamnă fotbalul. El a mai spus că procurorii au fost mai umani decât judecătoarele în acest caz.

„(n.r. - Sentinţele în Dosarul Transferurilor) au avut o imagine total negativă (n.r. - în străinătate). Ce m-a surprins pe mine este că s-au luat nişte decizii pe un cod penal actual, iar greşelile care s-au făcut s-au făcut foarte demult, atunci când se puteau face o mulţime de greşeli în România, pentru că nu întâmplător în acea perioadă au apărut foarte mulţi oameni cu foarte mulţi bani, în politică, în mediul social... Era o perioadă în care te ajuta puţin capitalismul românesc, la suprafaţă. Dacă ar fi să-i judecăm pe toţi ceilalţi în funcţie de ceea ce au făcut în perioada aceea, ar însemna ca foarte mulţi să plătescă cu vârf şi îndesat, ceea ce mi se pare exagerat", a declarat Mircea Lucescu, potrivit Mediafax, citat de digi24.

„Cred că era de ajuns o amendă foarte, foarte serioasă şi nu privare de libertate. Cred că asta a fost o foarte mare greşeală şi faptul că ei au fost judecaţi de două femei care habar n-au ce înseamnă fotbalul... Cred că mai umani au fost în această situaţie procurorii care au cerut o pedeapsă mai mică. Femeile au încercat să mărească aceasta, sigur, ca o chestie de prestigiu profesional pentru ele", a mai spus Lucescu.

„Eu ca om m-am simţit diminuat. Nu exista niciun motiv să se ajungă la astfel de pedepse, ţinând cont şi de faptul că oamenii aceia au adus foarte, foarte mari şi foarte multe beneficii fotbalului românesc. Aşa cum au fost ei. După Revoluţie, au fost momente grele în toate domeniile de activitate. Trebuia neapărat să o facem cu fotbalul, ca să se discute zile întregi la televiziuni, săptămâni întregi. Îmi pare rău că s-a întâmplat şi îmi pare rău pentru oamenii aceia şi pentru familiile lor", a precizat Lucescu.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, în 4 martie, la închisoare cu executare pe toţi cei opt oameni din fotbal judecaţi în dosarul transferurilor.

Etichete: dosarul transferurilor, Mircea Lucescu, proces

0/2 COMENTARII
Slick
10 mar 18:26
+0
VOTURI
-0
Ce sa inteleagea un tigan de la justitie? El are o clasa mai mult decat trenul si isi da cu parerea despre unii care au ani de facultate cat nu stie el sa numere.
Lucică spaima tramvaielor
10 mar 16:57
+0
VOTURI
-0
Băh... ăla care nu vezi tramvaiul că vine spre tine! Mai bine nu punea vatmanul ăla frână, că tot pe el l-ai scos vinovat... Cum, de ce nu s-a oprit când i-ai tăiat tu fața, că doar tu ești mare sculă de fotbalist și tu nu respecți regulile de circulație?

Băh, analfabetule!
Ăia au fost condamnați pe drept. Au încălcat legea, să plătească. Te simți și tu vizat de vreo anchetă, de-ți dai cu părerea?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE