ALEGERI LOCALE 2016. Ciprian Ciucu, candidatul susţinut de M10 pentru Primăria CapitaleiALEGERI LOCALE 2016. Ciprian Ciucu este candidatul susţinut de Partidul M10 la Primăria Capitalei. Anunţul a fost făcut, duminică, de Monica Macovei într-o conferinţă de presă. 

ALEGERI LOCALE 2016. Ciprian Ciucu, membru al consiliului director al Centrul Român de Politici Europene, este propunerea M10, partidul condus de Monica Macovei, pentru Primăria Capitalei.

"Ciprian Ciucu este susținut ca independent de M10 la Primăria Capitalei. M10 și eu personal, ca președinte M10, avem valori compatibile cu Ciprian Ciucu: cinstea, corectitudinea, anticorupția și determinarea. Nu ne lăsăm până când nu facem ceea ce ne-am impus să facem, ceea ce vrem să facem, nu pentru noi, ci pentru binele altora. În acest caz, pentru bucureșteni.

De acum, bucureștenii au au candidat puternic. Ciprian Ciucu va învinge mafia din Primaria Capitalei. Ciprian Ciucu este candidatul pe care eu vreau să îl votez și sper ca toți bucureștenii să vrea să îl voteze din rațiune și din inimă. De astăzi, avem un candidat puternic la Primăria Capitalei. 

Ciprian Ciucu este determinat și de cuvânt. Când spune că face ceva, fiți siguri că va face cu orice preț.", a scris Monica Macovei pe Facebook.

Ciprian Ciucu este director de programe, membru al consiliului director al Centrul Român de Politici Europene (CRPE), pe care l-a fondat împreună cu Cristian Ghinea.

ALEGERI LOCALE 2016 Potrivit prezentării de pe site-ul CRPE, Ciucu are o experienţă bogată în sectorul non-profit, unde a lucrat pentru organizaţii cunoscute precum ''Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile'', ''Centrul Educaţia 2000+ (Soros Open Network)''. Ciucu a acordat consultanţă în cadrul mai multor proiecte de asistenţă tehnică (Banca Mondială, Comisia Europeană, USAID, DfID, Unicef, Matra) pentru diferite agenţii şi ministere din România, Republica Moldova şi Georgia.

În perioada 2007-2013, Ciprian Ciucu a fost lector invitat la Universitatea Bucuresti unde ţinut cursul de managementul proiectelor în cadrul Departamentului de Studii Europene al Facutăţii de Litere.

ALEGERI LOCALE 2016 În februarie 2015, Ciucu a fost ales şef al Consiliului Naţional de Integritate, instituţia în subordinea căreia se află Agenţia Naţională de Integritate, după ce a fost susţinut de mai multe organizaţii ale societăţii civile pentru a fi membru în CNI.

 

Etichete: alegeri locale 2016, Cristian Ciucu, M10, M10 candidat primaria capitalei, monica macovei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h