Macovei: Cu Munteanu primar, Bucureştiul ar ajunge în iad. Cu doamna gospodină Firea primim reţeteALEGERI BUCUREŞTI 2016. Preşedintele M10, Monica Macovei, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, răspunzând unei întrebări, că Bucureştiul "ar ajunge în iad" cu Marian Munteanu primar, fiind de părere că nominalizarea acestuia este "un blat între PNL şi PSD", urmând ca bucureştenii "să primească reţete" de la Gabriela Firea.

Macovei: Cu Munteanu primar, Bucurestiul ar ajunge in iad. Cu doamna gospodina Firea primim retete (Foto romaniacurata.ro)
Macovei: Cu Munteanu primar, Bucureştiul ar ajunge în iad. Cu doamna gospodină Firea primim reţete (Foto romaniacurata.ro)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Întrebată unde ar ajunge Bucureştiul cu Marian Munteanu primar, în contextul în care l-a numit "anti-european" şi "anti-american", Monica Macovei a răspuns: "în iad".

"Deci, nicăieri. Presupun că este un blat cu PSD şi o să ne trezim cu doamna gospodină Firea şi o să primim reţete de mâncare şi prăjituri. Este o ruşine o asemenea propunere. Nu are ce să facă pentru Bucureşti domnul Munteanu, cum n-are ce să facă nici doamna Firea. Nu se pricep la administraţie deloc. Pe lângă cum privesc ei viaţa şi viaţa noastră de zi cu zi sau administraţia. În afară de asta, Marian Munteanu nu poate duce România înspre progres. Nu o poate duce înspre progres şi nici spre securitate. Noi avem nevoie de securitate, în acest moment, pentru că la est avem Moldova unde ruşii sunt stăpâni (...) Avem Serbia care e foarte apropiată de Rusia. Avem Crimeea şi, ca atare, avem nevoie de sprijin şi de securitate, care vine de la NATO, unde cel mai important stat sunt SUA şi trebuie să ţinem de acest parteneriat special şi de Uniunea Europeană", a spus Macovei, conform Mediafax.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Gabriela Firea, fost jurnalist Antena 3, a anunţat că îşi va depune candidatura din partea PSD la Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) în cursul zilei de miercuri, 20 aprilie 2016. În urmă cu câteva zile, au existat zvonuri că Firea nu ar mai fi sprijinită de social democraţi pentru a candida la fotoliul de primar general.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Aceasta a adăugat, fiind întrebată dacă poate să strice un primar de Capitală relaţiile cu americanii şi cu Uniunea Europeană, "că oricine poate strica, cine ştie ce declaraţie o să facă", iar orice declaraţie a unui om politic se consemnează de toate ambasadele şi în câteva minute ajunge în toată lumea.

CITEŞTE ŞI Marian Munteanu, după criticile ONG-urilor: De m-aș retrage? N-am niciun motiv

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a criticat, vineri, ONG-urile care au cerut retragerea sa din cursa electorală. El i-a catalogat drept "trei indivizi care primesc nişte bănuţi de nu ştiu unde şi sunt nemulţumiţi că nişte bugete acum o să dispară şi spun că vorbesc în numele Bucureştiului". Munteanu a declarat totodată că îl amuză criticile primite și că nu are de ce să se retragă.

Macovei a adăugat că nu spune că Marian Munteanu va strica, însă ”va da de lucru mult mai mult şi inutil”, iar, atâta timp cât este candidatul PNL, americanii se vor întreba dacă "şi PNL gândeşte la fel, dacă l-a propus pe acest candidat”.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Întrebată dacă, în opinia sa, Gabriela Firea va ieşi primar, Macovei a răspuns că bucureştenii nu îl vor vota pe Munteanu, ”foarte puţini şi pe Firea, dar destul de mulţi din cei care ies la vot”.

Monica Macovei a fost prezentă, sâmbătă, la lansarea candidaţilor M10 la alegerile locale din judeţul Alba.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, Gabriela Firea, iad, M10, Marian Munteanu, monica macovei, prajituri

0/5 COMENTARII
Nume*
26 Apr 15:56
+0
VOTURI
-0
the best dj headphones on the marked &#enn0;s822heiser hd 25″ didn’t need a fansy commercial, but the crap headphones “hdj 1500″ needed a commercial. so what does that tell us. don’t buy headphones you see in a commercial, go to a shop, and try the headphones your self until you find some you like. because at the end of the day, you would only spend around 50$ instead of spending 250$ to 500$ on headphones that you wouldn’t like. http://istabvz.com [url=http://tqfiqiczl.com]tqfiqiczl[/url] [link=http://xcwgusk.com]xcwgusk[/link]
Nume*
26 Apr 09:05
+0
VOTURI
-0
Thank you, I’ve just been looking for info apomixprately this subject for ages and yours is the greatest I’ve discovered so far. But, what in regards to the bottom line? Are you sure in regards to the supply?
Nume*
25 Apr 22:44
+0
VOTURI
-0
mafiigncent points altogether, you just gained a brand new reader. What would you recommend in regards to your post that you made a few days ago? Any positive? http://grlcwge.com [url=http://wfclzjpwstu.com]wfclzjpwstu[/url] [link=http://ecmtbcnrz.com]ecmtbcnrz[/link]
Nume*
25 Apr 14:16
+0
VOTURI
-0
Yours is a clever way of thknniig about it.
Nume*
23 Apr 07:55
+0
VOTURI
-0
It's imeiartpve that more people make this exact point.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE