Mădălin Voicu, la DNA. Deputatul PSD, acuzat de spălare de baniDeputatul PSD Mădălin Voicu s-a prezentat, miercuri, la DNA, fiind citat de procurorii anticorupţie. Voicu este acuzat de spălare de bani. 

Madalin Voicu
Mădălin Voicu

Mădălin Voicu a declarat, la sosire, că a fost citat la Direcția Națională Anticorupție ca suspect într-un dosar.

"Toți dintre cei care am fost chemați suntem suspecți. Probabil sunt niște nereguli, niște lucruri pe care ei (procurorii — n.r.) vor să le verifice. (...) Probabil că există o verificare generală, nu numai a organizațiilor romilor, vor să vadă ce au făcut cu banii, unde sunt", a spus Mădălin Voicu, susținând că a fost chemat la DNA "nu numai ca membru al etniei, ci și ca membru fondator și președinte de onoare".

La plecarea de la DNA, Voicu a spus că el și alte persoane au calitatea de suspecți și că acuzațiile procurorilor anticorupție se referă la mai multe infracțiuni, inclusiv spălare de bani.

CITEŞTE ŞI Lucian Isar, fost ministru în Guvernul Ponta, la DNA

Întrebat care sunt acuzațiile procurorilor, Mădălin Voicu a spus: "Sunt multe, cu spălare de bani".

"Domnul procurorul Țuluș m-a rugat să ne întâlnim pentru detaliere. Le-am promis că o să colaborăm și că o să existe un dialog legat de ceea ce cercetează domniile lor și urmează să ne reîntâlnim. (...) Toți suntem în aceeași situație, suntem suspecți. Se face o anchetă pe care eu, sincer să fiu, pot să o înțeleg, că nu e numai la Partida Romilor. Anchete se fac peste tot, la toate instituțiile. Au ajuns probabil la "P" și Partida Romilor e în vizor", a susținut Mădălin Voicu.

Şi deputatul Nicolae Păun s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat de procurori.

Nicolae Păun, deputat din partea Partidei Romilor "Pro-Europa", nu a dorit să facă declarații presei, nici la intrarea în sediul DNA, nici la ieșire.

Etichete: DNA, madalin voicu, Mădălin Voicu DNA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE