Mădălina Mezei a fost demisă din funcţia de director al TaromMădălina Mezei a fost demisă din funcţia de director general al companiei aeriene Tarom, potrivit unor surse din companie.

Problemele continua la TAROM
Problemele continuă la TAROM

 

Consiliul de Administraţie al companiei l-a numit pe pilotul Valentin Gvinda în funcţia de director.

I s-a reproșat faptul ca nu a dus la îndeplinire mandatul acordat ce vizează reînnoirea flotei cu cele 9 ATR în sensul că ea nici pana acum nu a semnat contractul deși în octombrie era planificat sa fie livrat primul avion. Surse din cadrul companiei susțin că ar fi dorit anularea contractului.

În al doilea rând i s-a reproșat programul de restructurare și redimensionare a companiei care a fost făcut "pe ochi frumoși" și nu pe criterii profesionale.

Ministrul interimar al Transporturilor Răzvan Cuc a declarat în repetate rânduri că este nemulţumit de managementul Tarom.

"Adică dacă ne uităm la încasările din ultima perioadă, la încasări care se fac de la terţe companii o să vedeţi că au fost în continuă scădere", a spus acesta pe 26 august.

În 19 septembrie,Tarom a notificat sindicatele că urmează să restructureze peste 300 de locuri de muncă segementul administrativ.

Răzvan Cuc a declarat anterior, într-o conferinţă de presă, că 300 de posturi aferente direcţiilor de achiziţii, economică şi comercială vor fi restructurate de către consiliul de administraţie, iar acestea doar pentru început, întrucât din cei 470 de angajaţi ai departamentelor tehnice, mulţi nu lucrează la întregul lor potenţial.

Etichete: demis, director TAROM, tarom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE