MAFIA pompelor funebre. Cum se negocia mita pentru morţi. VIDEOImagini incredibile au fost surprinse în timp ce nişte poliţişti negociau pentru comision, în cazul afacerilor macabre cu morţi. Totul are loc într-un magazin de pompe funebre. Materialul a fost filmat cu camera ascunsă de jurnaliştii România TV.

Cum actionau "samsarii de morti": convorbirile telefonice in care suspectii negociau tariful
Cum acționau "samsarii de morți": convorbirile telefonice în care suspecţii negociau tariful

Persoanele vizate în dosarul mitei de la firme de pompe funebre luau de la reprezentanţii acestora între 300 şi 700 de lei pentru fiecare deces semnalat. În acest dosar a fost reţinut, până în prezent, un singur învinuit, au declarat, luni, reprezentanţii Parchetului Capitalei.

Poliţişti, angajaţi SMURD, ai ambulanţei şi patroni de pompe funebre sunt implicaţi în caz. 70 de persoane sunt cercetate pentru că luau sau dădeau mită pentru informaţii legate de persoanele decedate. Reţeaua a fost demascată de medicul Raed Arafat.

Jurnaliştii România TV au realizat un material filmat cu camera ascunsă în timp ce nişte poliţişti negociau plasarea unui mort într-un magazin de pompe funebre.

Etichete: ambulanţă, cadavre, Ministerul Sănătăţii, poliţişti, pompe funebre, Raed Arafat, SMURD

0/2 COMENTARII
carmen
18 dec 13:11
+0
VOTURI
-0
Fenomenul mituirii cadrelor medicale,a politistilor,a personalului din azile este raspandit si in Arad,unde toti acestia colaboreaza cu firma de pompe funebre In Memoriam.Aceasta firma apartine familiei autopsierului de la Morga Spitalului Judetean,dl Cristescu,poreclit Kuki,care este stapanul spitalului,la propriu,merge pe sectii,ia legatura cu familia bolnavilor gravi,isi ofera si chiar ii obliga sa lucreze cu el.Ciudat este faptul ca acei bolnavi mor foarte repede dupa vizita lui.Autoritatile locale sunt mituite de acest Kuki si nu iau masuri,desi cunosc fenomenul.Poate cineva va stopa aceasta CARACATITA si oamenii vor putea sa-si inmormanteze mortii cu firma care ofera cel mai bun raport calitate-pret.
Popescu Lucian
17 dec 14:41
+0
VOTURI
-0
Aceeasi situatie in spitalele din Bucuresti unde angajatii de la morga, avand acces la datele cu caracter personal ale decedatului din fisa medicala, suna in nume personal sau pentru anumite firme si agaseaza apartinatorii defunctului oferindu-le servicii funerare. Recomandarea firmelor de pompe funebre a devenit sport national in spitale unde incepand cu firma de paza si terminand cu asistentii sef de sectie; toti gasesc de cuviinta in mod complet dezinteresat sa te ajute cu o firma de profil. Nimeni nu verifica lipsa conflictului de interese si nici care-i miza acestui fenomen si te invit pe tine ; autorul acestui articol sa te documentezi pe teren incepand cu Spitalul Floreasca, Obregia si Baltazar unde lucrurile sunt evidente; in loc sa dai copy-paste preluand stirea din alta parte. Poate citeste cine trebuie si din partea celor implicati in rezolvarea acestui caz si extind ancheta in vederea stoparii acestor practici mafiote.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE