Mafia taximetriştilor ajunge în LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 9 ŞI EPISODUL 10LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 9 ŞI EPISODUL 10. În cel mai recente episoade ale serialului LAS FIERBINŢI, difuzate de PRO TV, mafia taximetriştilor va băga spaima în localnici, primarul Vasile fiind cel mai îngrijorat.

Mafia taximetristilor ajunge in LAS FIERBINTI SEZONUL 8, EPISODUL 9 SI EPISODUL 10
Mafia taximetriştilor ajunge în LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 9 ŞI EPISODUL 10
Foto: protv.ro

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 9 ŞI EPISODUL 10Sezonul 8 Las Fierbinti continua în această seara cu două noi episoade. Mafia taximetristilor va baga spaima in randul localnicilor. Cel mai ingrijorat de mafia taximetriştilor va fi chiar primarul Vasile. Se pare ca cei implicati sunt Nicu Rata si Giani, conform protv.ro.

Telespectatorii vor afla joi, de la 20:30, ce isi doreste aceasta grupare de la locuitorii din LAS FIERBINŢI.

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 9 ŞI EPISODUL 10.  In acelasi episod, Gianina va intampina, mai mult sau mai putin, probleme sentimentale. Adevarul este ca aceasta se va indragosti de Ardiles in momentul in care va afla ce proprietate imobiliara a intrat in posesia lui.

LAS FIERBINŢI SEZONUL 8, EPISODUL 9 ŞI EPISODUL 10. Tot în episoadele 9 şi 10, harnicia si nevoia de bani ii va cuprinde pe Celentano si Firicel. Cei doi amici se vor apuca de diferite lucrari in localitate, de la porumbare, la cotete de gaini. Fuga dupa bani a celor doi va avea un singur rezultat: constructii de mantuiala.

Etichete: las fierbinti, las fierbinti 2015, las fierbinti sezonul 8

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE