Măgărie la Primărie: PUZ-uri controversate, puse în dezbatere publică între Crăciun și RevelionReprezentanții Primăriei Capitalei, conduse de Sorin Oprescu, au pus în dezbatere publică pe site-ul Primăriei, așa cum obligă legea, mai multe PUZ-uri contestate de societatea civilă. Pentru asta, au ales exact în perioada în care nu se lucrează, în speranța, probabil, că vor trece neobservate. 

Proiect extindere si refunctionalizare restauramt Cina
Proiect extindere şi refuncţionalizare restauramt Cina
Foto: Hotnews

"Primaria Bucuresti a pus in dezbatere publica exact intre Craciun si Revelion, cand nu lucreaza, cinci PUZ-uri controversate: turn de 45 de metri in spatele British Council, bloc mai mare decat Ateneul pe spatiul verde de langa restaurantul Cina, continuarea Berzei Buzesti pe sub Casa Poporului, bloc intre case in Primaverii, demolarea unor cladiri de patrimoniu in zona Progresul. In aceasi perioada fotbalistul Ciprian Marica anunta PUZ pentru un bloc intre case in cartierul Floreasca. Am fost atenti si am depus cereri pentru sedinte de dezbatere publica." -informează Nicușor Dan, liderul Asociației Salvați Bucureștiul.

Detalii despre proiecte:

Proiectul din Primăverii prevede construcția unui bloc de patru etaje între case, în zona Jean Monnet, pe str. Maxim Gorki.

Nou proiect imobiliar, la Răzoare: Complex de blocuri de locuințe și turn de birouri de 14 etaje 

Bloc de patru etaje peste un monument istoric, lângă Ateneu 

Bd. Uranus: Tunel de 800 de metri lungime, la 20 de metri sub Palatul Parlamentului 

Iată unde puteți consulta proiectele supuse dezbaterii publice și unde puteți transmite opiniile dumneavoastră Primăriei.

Etichete: dezbatere publică, nicuşor dan, pmb, Primăria Capitalei, PUZ, realitatea

0/10 COMENTARII
gica
08 ian 22:27
+0
VOTURI
-0
Pe nicusor si ai lui ii intereseaza sa-i ia locul lui oprescu si sa faca ei si arhitectii din jurul lui jocurile ...acest nicusor e omul lui basescu si udrea si are gasca lui de arhitecti care nu pot sa-si mai faca jocurile ,de colegii lor arhitecti ,care sant acum cu oprescu si mananca si ei o paine ...ca 4 ani au mancat ai lui udrea...asta este realitatea!! ,nu interesul fata de acest oras uratit de nemernici si samsari ....vad si niste fotbalisti antreprenori ...mai ,mai cine face arhitectura ....hotii,d-lor !!!
Graccu Dacu
05 ian 20:34
+0
VOTURI
-0
Voi nu vedeti decat capul sarpelui (si aici ma refer la cei cel blameaza pe Sorin Oprescu), oameni buni nu uitati ca mai exista si un corp... Si acolo se fac marile magarii... In primariile de sector, in birourile de la cadastru... C'mon... mai informati-va si voi ca slava Domnului acces la internet aveti!!!
noni
05 ian 11:17
+0
VOTURI
-0
Pacat ca Bucurestiul e desfigurat.Ce nu pot intelege e faptul ca bucurestenii nu ies in strada pentru lucrurile astea,dar ies pentru Pungesti(nu ca ar fi rau!) sau pentru te miri ce alte cauze...Sincer,nu pot sa inteleg.S-au daramat sub ochii vostri atatea cladiri de catre acest primar si nu v-am vazut in strada,nu mai mult de o duzina.Peisajul urban din jurul vostru o sa devina cea mai proasta gluma din istoria urbanismului si cu toate acestea simtul de civilitate nu se inflameaza...Aduceti capitala la Brasov si contati pe noi!
Cris
04 ian 08:42
+0
VOTURI
-0
Niste escroci. Iesiti in strada!!!!

Macelarul de Oprescu trebuie oprit cumva.
Cata și elena și mada și alte nume
03 ian 15:31
+0
VOTURI
-0
Dacă era după mine, Oprescu nici nu mai ajungea primar, nici în București, nici în alt sat uitat de lume... Și când te gândești că-i unul/una care-l vede președinte.
Uitați-vă doar ce-a făcut! Greu pentru oricine să-i calce pe urme! S-a chinuit să dărâme atâtea clădiri, de l-ar fi invidiat și Ceaușescu.
Iar acum, că a vrut să mai tragă un tun mic, de câteva zeci de milioane de euro, vine Nicușor Dan ăla care n-a stat să înfulece sarmale de Crăciun și-l trage de mânecă... Stai, mă, că-ți dau și ție, numai taci, să n-audă proștii să nu mă voteze iar!
matei
03 ian 14:12
+0
VOTURI
-0
In 2013 s-au facut destul in Bucuresti. Ii doresc primarului capitalei sa aiba aceeasi determinare şi anul viitor şi poate merge si mai departe cu o candidatură la prezidenţiale!
elena
03 ian 14:11
+0
VOTURI
-0
daca era dupa unii, nu se mai facea nimic in Bucurestiul asta... Oprescu trebuie sa aiba o mare taire decaracter sa reziste cu totii dezaxatii.
cata
03 ian 14:10
+0
VOTURI
-0
eee da bineinteles... informeaza Nicuşor Dan.... :))) Cine este Nicuşor Dan?
Cris
03 ian 13:43
+0
VOTURI
-0
Niste infractori !!!

Iesiti in strada !!!
.....
03 ian 12:38
+0
VOTURI
-0
Asta este stilul mahalagiului de Oprescu

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h