Magazinul Cocor ar putea fi vândut. Când va fi luată deciziaMagazinul Cocor din centrul Bucureștiului ar putea fi scos la vânzare dacă acționarii își dau acordul pe 23 mai, când a fost convocată AGA, la cererea fondului de investiții Broadhurst Investments Limited, care deține 13,39% din Cocor, potrivit unui comunicat transmis BVB.

Magazinul Cocor ar putea fi vandut. Cand va fi luata decizia (Foto incomemagazine.ro)
Magazinul Cocor ar putea fi vândut. Când va fi luată decizia (Foto incomemagazine.ro)

Dacă acționarii vor aproba vânzarea, procesul se va derula printr-o firmă specializată, informează profit.ro. 

Magazinul Cocor din centrul Capitalei a fost redeschis în octombrie 2010, în urma unor lucrări de extindere a suprafeței închiriabile și de construcție a unei parcări supraetajate în spatele acestuia. Investițiile s-au ridicat la 25 de milioane de euro.

Compania a încercat repoziționarea acestuia prin atragerea de retaileri mari și o galerie a designerilor români. Anul de vârf al Cocor a fost 2011, când a înregistrat vânzări de 21,6 milioane lei, ca în anul următor să se prăbușească la 12,6 milioane lei.

În anul 2015, compania a obținut un profit net de peste un milion de lei, cu 19% mai mare decât cel din 2014, la afaceri în scădere ușoară, la 12,8 milioane lei.

Pentru 2016, compania și-a bugetat afaceri și profit în creștere, la 13,1 milioane lei și respectiv la 1,25 milioane lei.

Etichete: bursa de valori, BVB, investiţie, magazin cocor, vânzare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE