Magazinul de Brazi, partenerul tău pentru fapte buneÎn perioada 10 decembrie – 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group România, derulează campania socială „Împarte bucurie”, prin care cumpărătorii pot participa la crearea unui Crăciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achiziționând pentru ei un brad de Crăciun, la preț redus.

PRETUL BRADULUI DE CRACIUN 2014. Oferta BRAZILOR DE CRACIUN in pietele bucurestene
PREŢUL BRADULUI DE CRĂCIUN 2014. Oferta BRAZILOR DE CRĂCIUN în pieţele bucureştene

„Devenită deja tradiție, campania Împarte bucurie este dovada faptului că această complicitate dintre Magazinul de Brazi și cumpărătorii săi aduce garantat împlinire și bucurie pentru toate părțile implicate. Atunci când dăruiești un astfel de cadou, emoțiile care îl însoțesc depășesc orice tip de barieră. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru și vă invit să continuăm acest parteneriat pentru fapte bune mulți ani de acum înainte", a declarat Ovidiu Neacșu, Director Comercial al Silva Group România.
Pentru pomii de iarnă achiziționați în scop caritabil, Magazinul de Brazi oferă o reducere de 50% din valoarea brazilor tăiați cu înălțimi cuprinse între 2 și 6 m și de 5% din valoarea brazilor cu rădăcină. După confirmarea comenzii și efectuarea plății, bradul de Crăciun va fi livrat gratuit de către reprezentanții Silva Group România, în plasamentul ales. Donația nu este condiționată de cumpărarea altor produse de pe site-ul Magazinului de Brazi.
Pentru a achiziționa un pom de iarnă pentru un orfelinat, centru de plasament sau casă de copii accesați secțiunea „Împarte bucurie" de pe site-ul www.magazinuldebrazi.ro, unde veți găsi lista completă a centrelor partenere către care puteți efectua donația. Dacă doriți să direcționăm donațiile către un alt centru de plasament selectat de dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți următoarele date: numele centrului, adresa completă de livrare, numărul persoanelor îngrijite și persoana de contact (telefon mobil, email). Comenzile pot fi transmise atât online, cât și telefonic, iar plata se va efectua cu cardul sau cu ordin de plată.
Campania „Împarte bucurie" beneficiază de sprijinul unor instituții, fundații și asociații dedicate serviciilor sociale precum: Asociația Sf. Stelian, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2, Hospice Casa Speranței, SOS Satele Copiilor.

Despre Silva Group România
Înființată în 2007, Silva Group România (SGR) comercializează la nivel național, en-gros și en-detail, arbori și arbuști ornamentali sau fructiferi, precum și brazi cu rădăcină sau tăiați pentru Crăciun. Produsele oferite provin de pe plantații private din întreaga Europă, inclusiv din Danemarca, Austria, Germania sau Ungaria. Bazându-se pe experiența de producție de peste 30 de ani a partenerilor săi, compania a câștigat rapid notorietate și a înregistrat o creștere constantă a cifrei de afaceri, care s-a majorat cu aproape 50% în 2012, fată de anul anterior. În 2009 a fost lansată franciza Silva Group România. Din 2011 în sistemul logistic a fost inclus mega-depozitul Voluntari, cu o suprafață de aproape 10.000 mp, iar începând cu acest an, SGR oferă servicii complete pentru înființarea de plantații private. Produsele sale pot fi achiziționate și de pe platformele MagazinulDeBrazi.ro și MagazinulDePlante.ro.
Silva Group Romania și-a propus descurajarea achiziției de brazi de Crăciun proveniți din tăieri ilegale, oferind în schimb o alternativă cuprinzătoare de brazi crescuți pe plantații private. Inițiativa promovează conceptul de brad natural, biodegradabil, ecologic în detrimentul brazilor artificiali, precum și achiziția de brazi cu rădăcină în vederea replantării lor înainte sau după sezonul de iarnă.
Despre MagazinulDeBrazi.ro
Lansat la data de 1 noiembrie 2009, MagazinulDeBrazi.ro este o platformă online destinată comercializării de pomi și accesorii de Crăciun, care își propune să vină în întâmpinarea necesității clienților de a alege dintr-o gamă variată de brazi naturali. Pomii sunt disponibili în 21 de categorii de înălțime (0,60-12 m) și 7 soiuri diferite, tăiați sau cu rădăcină.

Etichete: brazi de craciun

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE