Magazinul de bunuri confiscate al Fiscului. De unde poţi cumpăra CHILIPIRURI în BucureştiBucureştenii care vor să îşi cumpere haine ieftine pot încerca şi magazinul de bunuri confiscate al Fiscului. De aici, cei interesaţi pot pleca acasă cu tricouri la numai 5 lei, dar şi rochii de ocazie la preţul de 30 de lei. Magazinul este plin aproape toată ziua, în fiecare oră trecând pragul câte 50 de persoane, majoritatea pensionari şi oameni cu venituri reduse.

Magazin bunuri confiscate Fisc
Magazin bunuri confiscate Fisc

Bucureştenii care vor să îşi cumpere haine de sezon la preţuri mici pot face o vizită şi la magazinul de bunuri confiscate al Fiscului. Aici se pot găsi tricouri pentru copii şi adulţi la numai 5 lei, dar şi rochii de ocazie la preţul de 30 de lei. Cele mai multe produse costă numai 5 lei bucata. Zilnic, în magazinul Fiscului intră câte 300-400 de persoane, şi fiecare lasă cel puţin 10 lei la casă, scrie romaniatv.net.

Magazinul are la vânzare şi încălţăminte sport pentru bărbaţi la preţul de 21 de lei şi pantofi sport pentru băieţi la 5 lei perechea. Pe lângă articolele de îmbrăcăminte, în magazinul de bunuri confiscate se află la vânzare şi o oglindă de perete la preţul de 26 de lei, o hotă Hansa la 200 de lei, dar şi plită pe gaz Hansa şi plită electrică hansa la preţul de 300 de lei. Tot de aici, cei interesaţi pot achiziţiona şi plăci de faianţă la preţul de 8 lei/mp, dar şi un moped la 1.500 de lei. Marfa din magazin este confiscată de Poliţie, Vamă, Jandarmerie şi Antifraudă Fiscală

Magazinul de bunuri confiscate aparţinând Direcţiei de Finanţe a Municipiului Bucureşti este situat pe strada Măriuca din Sectorul 4, în apropierea staţiei de metrou Apărătorii Patriei. Magazinul este deschis de luni până joi între orele 8.30-16, vineri de la 8.30 la 14, iar sâmbăta şi duminica este închis. Marfa pe care o vinde Fiscul la preţuri reduse provine din marile en-gros-uri ale Capitalei şi a fost confiscată de Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, Vamă, Jandarmerie sau Poliţie pentru că nu îndeplinea condiţiile de comercializare conform legii, în sensul că vânzătorii nu aveau acte de provenienţă pe produse.

Etichete: adresa magazin fisc, bunuri confiscate, magazin anaf, magazin Fisc, Magazinul de bunuri confiscate al Fiscului

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE