Magazinul Mobexpert din Sun Plaza, închis de ŞucuMagazinul Mobexpert din mall-ul Sun Plaza a fost inchis
Magazinul Mobexpert din mall-ul Sun Plaza a fost închis

Acesta este primul magazin mare pe care Mobexpert îl închide, chiar dacă de-a lungul timpului a mai închis sau mutat peste 20 de magazine (de dimensiuni mici), iar în ultimii ani grupul s-a concentrat pe deschiderea de hipermagazine (cu suprafaţă de peste 7.000 - 10.000 mp).

"Contractul pentru deschiderea acestui magazin a fost semnat în 2005 în momentul în care piaţa arăta cu totul altfel, iar deschiderea a fost în 2010. Lucrurile (vânzările - n.red.) au mers destul de prost de la bun început. Am încercat să găsim înţelegere la proprietari (proprietarii spaţiului - n.red.), însă nu am avut un răspuns acceptabil", a explicat pentru ZF Dan Şucu, proprietarul Mob­expert.

Închiderea de către Şucu a magazinului din Berceni are loc într-un context dificil pe piaţa de mobilă, care afectează atât marii jucători, cât şi firmele mai mici.

Etichete: Bucureşti, Capitală, Sun Plaza

0/0 COMENTARII
GoGu
05 iul 21:48
+0
VOTURI
-0

Subsemnatu, daca aveai o problema cu produsul puteai sa apelezi la service si produsul iti era inlocuit mai mult ca sigur.

Si "un tzaran" nu stiu unde ai vazut tu produse cu alte etichete si ambalaje nebranduite? Stimate Domn, producatorii locali de care amintesti mai sus sunt chiar fabricile Mobexpert, care sunt denumite in functie de mobilierul pe care il produc si toate numele se termina cu MEX. Mai bine informati-va inainte sa va exprimati parerea despre un lucru de care nu aveti deloc cunostinta. Nu tin partea mobexpertului, dar informatiile pe care le detineti sunt eronate si astfel induceti si alti cititori in eroare.

un tzaran
04 iul 13:19
+0
VOTURI
-0

Daca ati fost atenti vreodata la livrarea/ridicarea mobilei, produsele vin ambalate cu alte denumiri si coduri, de la producatorul original, in mjoritatea cazurilor local sau din EU. Mobexpert le revinde, fara macar sa le rebrand-uiasca, insa cu un adaos comercial semnificativ. Vorba autorului popular anonim: "Nu e prost cine cere, e prost cine da!"

Subsemnatu
04 iul 11:29
+0
VOTURI
-0

Luat de acolo un scaun cu aproape 10 mil; am descoperit pe propria piele (la propriu, m-am taiat la mana) un defect de finisare la o parte metalica pe care a trebuit sa il corectez singur cu ce scule am ca tot omul in casa. Faliment placut, domnilor!

Ion
04 iul 11:16
+0
VOTURI
-0

Sucu nu a inteles ca din Germania poti lua mobila de doua ori mai calitativa si mai ieftina ca in Romania si ca romanii au aflat acest lucru.

Este inadmisibila politica lui de preturi si, personal, sper sa dea faliment !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h