Magistrala 4 de metrou va fi inaugurată pe 19 decembrieMagistrala 4 de metrou Gara de Nord - Lac Străuleşti va fi inaugurată pe 19 decembrie, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Buşe.

Magistrala 4 de metrou va fi inaugurata pe 19 decembrie
Magistrala 4 de metrou va fi inaugurată pe 19 decembrie

"Pe 19 decembrie este programată această inaugurare (a Magistralei 4 de metrou - n. r.). Încă menţinem acea zi. Avem un comandament zilnic unde urmărim toate aceste proiecte", a spus Buşe pentru Agerpres.

Proiectul Magistrala 4 de metrou - Gara de Nord - Lac Străuleşti: Secţiunea Parc Bazilescu - Lac Străuleşti realizează extinderea M4 în zona de nord a Bucureştiului cu încă două staţii, Laminorului şi Străuleşti, cu tunelele şi galeriile de legătură aferente, un terminal intermodal, un Park&Ride şi un depou. Lungimea totală a secţiunii va fi de 2,1 kilometri. Valoarea totală a proiectului este de 1,115 miliarde de lei (252,4 milioane de euro).

Prin punerea în funcţiune a Magistralei 4 de metrou, la finele lunii decembrie 2016, va fi facilitată legătura între sectorul 1 Bucureştii Noi, zona Parc Bazilescu (Ps Zarea) - Străuleşti şi centrul oraşului, fiind estimaţi aproximativ 50.000 călători pe oră şi sens.

VEZI ŞI Cum arată staţia de metrou Laminorului, cu 3 luni înainte de inaugurare GALERIE FOTO

Etichete: magistrala 4, magistrala 4 de metrou, metrou Gara de Nord - Lac Străuleşti, Sorin Buşe, Statia Laminorului, statia straulesti

0/2 COMENTARII
ion
13 dec 12:36
+0
VOTURI
-0
cand se face magistrala spre gara progresul propun o statie sub piata matache care bine ca sa demolat ca era urata si hidoasa
Eugen
10 dec 19:51
+0
VOTURI
-0
M-am convins ce e București.Apartamente lipsite de balcoane,stații de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție,îngrămădeală în troleibuze și în autobuze neexistând în flota RATB troleibuze și autobuze articulate,bicicliști care călăresc bicicletele pe trotuare și pe treceri de pietoni,bicicliști care rulează cu bicicletele pe carosabil pe contrasens,bicicliști care rulează cu bicicletele pe carosabil regulamentar până ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu și când ajung în dreptul semaforului rutier ce indică roșu trec mai departe pe culoarea roșie a semaforului rutier în loc să aibă bunul simț să oprească la culoarea roșie a semaforului rutier.Și miniștrii muncii și miniștrii învățământului nu s-au obosit să declare și vinerea zi nelucrătoare,elevii și studenții având astfel posibilitatea a evada din București odată la două 3 luni.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE