Magistrala 5 va fi inaugurată la jumătatea anului 2018. Când încep lucrările la Magistrala 6Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei va fi funcțională cu călători la finele semestrului I din 2018, iar pentru Magistrala 6 spre Otopeni ne propunem ca lucrările să demareze până la sfârșitul acestui an, a declarat miercuri, Marin Aldea, director general Metrorex.

Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei "Pentru Magistrala 5 de metrou avem structura de rezistență realizată în procent de 91 — 92%, finisajele în procent de 32=35%, dar sunt stații unde avem un procent de realizare de 70-80%, cum ar fi stația Orizont, Favorit și Drumul Taberei 34. Noi ne-am propus ca, la finele semestrului I al anului 2018, să punem în funcțiune cu călători Magistrala 5, cu trenurile din flota actuală", a spus Aldea.

În ceea ce privește Magistrala 6 de metrou către Aeroportul Henri Coandă, directorul general al Metrorex a precizat că lucrările ar putea demara până la sfârșitul acestui an.

Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei"Magistrala 6 către aeroport se va realiza într-un termen de 48 de luni de la începerea lucrărilor, așa cum scrie în studiul de fezabilitate. Termenul este stabilit de către specialiști și consultanți. Ne propunem ca, până la sfârșitul acestui an, să începem lucrările la Magistrala 6", a afirmat Marin Aldea.

Pe de altă parte, în privința modernizării sistemului de transport pe Magistrala II de metrou, șeful Metrorex a subliniat faptul că, la momentul actual, există discuții cu reprezentanții consultantului.

Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei"În cursul zilei de astăzi (miercuri, 17 mai 2017, n.r.) avem o întâlnire cu consultantul Jaspers pe tema modernizării sistemului de transport la Magistrala II. Vom stabili cu ei anumite etape cu privire la managementul traficului", a susținut Aldea.

Etichete: Bucureşti, magistrala 5, Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei, metrou bucuresti, metrou drumul taberei, termen de finalizare

0/2 COMENTARII
andrei
18 mai 08:38
+0
VOTURI
-0
Ne propunem sa facem,va fii gata, numai vorbe aruncate.

Vom vedea ce va fii.!!
Bellu
17 mai 22:19
+0
VOTURI
-0
Pe magistrala spre gara progresul sa faceți o statie intre palat si catedrala neamului sub un viitor bulevard uranus.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE