Mai mulți cetăţeni polonezi au furat un taxi din CapitalăPoliţiştii bucureşteni au identificat şi prins un cetăţean străin, la scurt timp după ce acesta ar fi sustras un autoturism, proprietate a unei firme de taxi din Capitală.

Mai multi cetateni polonezi au furat un taxi din Capitala
Mai mulți cetăţeni polonezi au furat un taxi din Capitală
Foto: www.visitberlin.de

Astfel, în dimineaţa de sâmbătă, 3 mai a.c., în jurul orei 04.40, persoana vătămată, un taximetrist în vârstă de 33 de ani, în timp ce se afla staţionat în apropierea unui club din zona Regie, ar fi fost abordat de patru cetăţeni străini pentru a-i transporta la hotelul la care erau cazaţi.

Conducătorul auto a oprit la o staţie de alimentare cu carburant, lăsând cheile în contact, moment în care unul dintre bărbaţi ar fi ocupat locul şoferului şi ar fi părăsit benzinăria.

Observând prezenţa unui echipaj de poliţie, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a pătruns în incinta altei benzinării, unde a abandonat autovehiculul şi a fugit, împreună cu ceilalţi trei bărbaţi, poliţiştii bucureşteni reuşind să îi imobilizeze pe doi dintre aceştia, identificându-i la scurt timp şi pe ceilalţi doi.

În urma audierilor efectuate în prezenţa unui translator autorizat, s-a stabilit faptul că bărbatul care a sustras autovehiculul în cauză a comis fapta pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice.

Autoturismul sustras a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Etichete: cetăţeni străini, taxi bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE