Mai multe blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă şi căldurăRADET anunţă că a întrerupt, în mai multe blocuri din Sectorul 1, furnizarea energiei termice pentru apă caldă si căldură, din cauza unei avarii.

AVARIE RADET
AVARIE RADET

Pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii în reţeaua de termoficare, RADET Bucureşti anunţă oprirea agentului termic în urmatoarele zone: VEZI AICI LISTA BLOCURILOR:

Etichete: avarie RADET, blocuri, listă blocuri, RADET

0/3 COMENTARII
Infractori cu guler alb
03 mar 20:29
+0
VOTURI
-0
In scurtul timp de cand e primar, femeia Firea i-a suplimentat bugetul lui Secureanu de la Malaxa [tolo.ro], a fost in Israel cu delegatia de amice personale pentru care a decontat Primaria - adica idiotul bucurestean platitor de taxe - cazare de 500 euro pe noapte de persoana la Waldorf Astoria [romanialibera.ro] si - cel mai important - a aranjat insolventa Radet cu administratori incompetenti ca Chirita Sorin si actuala veche conducere [hotomanii.ro]. La mai mare si la multi ani acolo unde se va dovedi curand ca merita sa stea. La racoare.
Hotii care ne conduc
03 mar 20:25
+0
VOTURI
-0
N-am crezut ca Piperea e la fel de penal ca restul.
Firma lui - ROMINSOLV - care administreaza acum Radet n-are de gand sa faca absolut nimic la Radet. Tocmai a intrat in vigoare noua organigrama, in care se regasesc TOTI fostii sefi, inclusiv aia adusi de PNL, plus inca cateva pitipoance aduse de la partid pentru care s-au creat departamente speciale. Sunt locuri in care sunt cate doi sefi oficial. E incredibil pentru noi ca salariati. INCREDIBIL!
Ribrendingu ma-sii
03 mar 20:23
+0
VOTURI
-0
Prioritatea no 1 in prezent e "rebrading" la Radet. Oficial, am fost anuntati azi printr-un comunicat intern in care a fost citat domnu avocat alaturi de Firea si Chirita.
Se doreste cu ardoare cosmetizarea rahatului cu ajutorul unor firmisoare de casa si al unei blonde ratate pe nume Oprea Luminita adusa CA COnsiliera blonda pe vremea PNL si care cumva s-a lipit si de penalii de la PSD.
Interesul e pentru rebranding, nu pentru clientul care primeste apa murdara si caldura pe avarii.
Bani la firme de specialisti in rebranding, nu salarii demne pentru mina de timpiti care mai munceste.
Rebranding.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE