Mai multe CONCERTE au loc în parcurile din sectorul 3, în acest weekendPrimăria Sectorului 3 a pregătit pentru bucureşteni un weekend muzical în parcurile Alexandru Ioan Cuza şi Colţea, care găzduiesc „Stagiunea muzicală estivală" şi „Simfonii de vară".

Mai multe CONCERTE au loc in parcurile din sectorul 3, in acest weekend
Mai multe CONCERTE au loc în parcurile din sectorul 3, în acest weekend

Distracția începe de astăzi, 22 iulie, de la ora 20.30, în parcul Alexandru Ioan Cuza, cu un concert susținut de chitaristul Maxim Belciug şi percuţionistul Gabriel Bălaşa. Tot în parcul Alexandru Ioan Cuza, sâmbătă de la ora 18.00, va concerta„Trupa Bazar ", iar duminică „Armonia Band".

De asemenea, în Parcul Colțea sunt programate pentru sâmbătă șiduminică, de la ora 20.00, concertele susținute de Grupul Vocal Acapella și Orchestra Angely's Symphonic.

În acest weekend nu sunt uitați nici copiii, pentru care organizatorii au pregătit la foișorul din Parcul Alexandru Ioan Cuza o serie de jocuri interactive, concursuri și teatru de păpuși. Aceștia sunt așteptați sâmbătă, de la ora 10.30, să participe la momente de animație special pregătite și să vizioneze piesa de teatru „Peter Pan". Tot de la ora 10.30, duminică, cei mici sunt așteptați la teatrul de păpuși „Prințul fermecat", piesă prezentată de maeștrii păpușari ai companiei de teatru „Muschetarii".

Accesul publicului la aceste evenimente este gratuit.

Etichete: concert bucuresti, concerte sector 3 bucureşti, parc alexandru ioan cuza, parc coltea, Primăria SEctor 3

0/1 COMENTARII
Florina
22 Jul 12:50
+0
VOTURI
-0
100% GRATIS pe internet in intreaga lume! 100% detinut si controlat de tine! Primesti 5 actiuni gratuite pe stoc la inscriere intr-o companie unde castigi dolari (in curand) mai multe miliarde! Plus 5 unitati gratuite de partajare a profitului! In plus, poti castiga mai multi bani, actiuni pe stoc, bonusuri, concursuri, locuri de munca si multe altele! Toate GRATIS 100%! TOTDEAUNA – garantat! Inscrie-te aici: http://bit.ly/29bHQXJ

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h