Mai multe curse decolează cu întârziere de pe Aeroportul OtopeniMai multe aeronave au decolat, marţi dimineraţă, de pe Aeroportul Otopeni, cu întârzieri de circa 30-40 de minute din cauza operaţiunilor de degivrare, dar nicio cursă nu a fost anulată din cauza vremii, potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Mai multe curse decoleaza cu intarziere de pe aeroporturile din Bucuresti
Mai multe curse decolează cu întârziere de pe aeroporturile din Bucureşti
Foto: tion.ro

"Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfăşoară normal. Nicio cursă nu este anulată pe AIHCB din cauza condiţiilor meteo. Mai multe zboruri au înregistrat, în cursul acestei dimineţi, întârzieri de 30 - 40 de minute la decolarea de pe Aeroportul Henri Coandă, întârzieri determinate de necesitatea degivrării aeronavelor", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, citat de Realitatea.net.

Pe ambele aeroporturi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene, pistele, platformele şi căile de rulare fiind deschise şi operaţionale.

Capitala şi alte nouă judeţe sunt sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol până la ora 14.00.

Etichete: Aeroportul Otopeni, aeroporturi Bucureşti, compania nationala aeroporturi bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE