Mai multe curse low-cost care veneau spre Bucureşti au fost redirecţionate la SibiuPeste 600 de pasageri ai companiei Blue Air au fost coborâţi cu forţa din avioane de poliţişti şi lăsaţi să aştepte ore în şir în frig, fără nicio explicaţie. Incidentul s-a petrecut pe Aeroportul Internaţional din Sibiu. Oamenii ar fi trebuit să aterizeze la Bucureşti, însă, din cauza ceţii au fost redirecţionaţi.

Mai multe curse low-cost care veneau spre Bucuresti au fost redirectionate la Sibiu
Mai multe curse low-cost care veneau spre Bucureşti au fost redirecţionate la Sibiu

Trei avioane ale companiei low-cost Blue Air au ajuns pe aeroportul din Sibiu, după ce nu au putut ateriza pe Otopeni. Pasagerii sunt nemulţumiţi pentru că nu au avut nici măcar de unde să-şi cumpere o sticlă cu apă. Unul dintre pasageri, aflat în scaun cu rotile, a avut nevoie de intervenţia medicilor, pentru că i s-a făcut rău, după orele lungi de aşteptare, informează realitatea.net. 

Avioanele au decolat de la Madrid, Barcelona şi Bruxelles. Niciun oficial din partea companiei nu le-a explicat pasagerilor când sau cum vor ajunge la destinaţie.

Compania low-cost cu care au zburat cei peste 600 de pasageri s-a aflat în ultima vreme în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce proprietarul operatorului a fost arestat pentru deturnare de fonduri.

Etichete: aeroport Otopeni, ceaţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE