Mai multe LOCUINŢE IMPROVIZATE din Sectorul 6 au fost distruse cu BULDOZERUL FOTOMai multe locuinţe improvizate pe strada Liniei din Sectorul 6 al Capitalei au fost puse la pământ cu buldozerul de către primărie, administraţia locală evacuând aproape 22 de tone de deşeuri.

În urma sesizărilor primite de la cetăţenii Sectorului 6, la sfârşitul săptămânii trecute, echipe formate din reprezentanţi ai Direcţiei Ordine Publică, în colaborare cu agenţi din cadrul Secţiilor 21 şi 22 Poliţie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, SC Urban SA şi Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, au efectuat verificări pe terenul viran din apropierea Str. Liniei, acolo unde mai mulţi oameni ai străzii şi-au improvizat adăposturi.

Au fost identificate persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 58 de ani care depozitau mari cantităţi de deşeuri, perturbau ordinea şi liniştea publică şi produceau disconfort cetăţenilor. Acestea au fost îndrumate către centrele de asistenţă socială de pe raza Sectorului 6 pentru a beneficia de servicii sociale, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 6.

De asemenea, de la faţa locului au mai fost preluaţi de către ASPA şi cinci câini fără stăpân.

"Vom continua acţiunile de acest gen, trebuie să curăţăm toate spaţiile improvizate. Cei care se află în nevoie de asistenţă socială au unde să apeleze, unde să găsească un acoperiş şi o masă caldă, până reuşesc să se angajeze sau să se reintegreze în familie. Ne pregătim intens pentru sezonul rece şi nu dorim să sufere nimeni de frig în improvizaţii amplasate pe trotuare, pe terenuri virane, în parcuri, grădini sau în scările de bloc", a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Operatorul de salubritate a intervenit cu utilaje şi camioane, de pe domeniul public fiind ridicate aproximativ 22 de tone de deşeuri.

În perioada următoare, poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina situaţiile asemănătoare.
Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor cazuri similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate.

Etichete: buldozer, locuinte improvizate, oameni ai strazi, Sectorul 6

0/4 COMENTARII
ccc
01 Nov 07:34
+0
VOTURI
-0
Primaria S6 stie de rulotele care sunt locuite si care ocupa trotuare sau locuri pe prima banda ingreunand circulatia? Locatarii acestora platesc ceva taxe? Impozite, curent, apa rece...
zzz
31 Oct 20:26
+0
VOTURI
-0
pai sa nu cedeze. daca vrea gari in bucuresti sa il imprumute.
ovi
31 Oct 16:18
+0
VOTURI
-0
primaria vrea, dar nu vrea CFR sa cedeze terenul
zzz
31 Oct 15:59
+0
VOTURI
-0
faceti circulabila strada liniei ca o alternativa la maniu si timisoara si or sa dispara .. in fiecare an se intampla la fel ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE