Mai multe MAŞINI au fost distruse de ŢURŢURI în centrul BucureştiuluiMai multe autoturisme au fost grav avariate chiar in centrul Capitalei dupa ce bucati de gheata au cazut de pe acoperisul unui magazinului Victoria. 

Masini distruse pe Calea Victoriei
Maşini distruse pe Calea Victoriei
Foto: hotnews.ro

Ţurţurii de gheaţă formaţi pe acoperişul unui centru comercial din buricul Bucureştiului au căzut pe mai multe maşini aflate în zona respectivă. Autoturismele au fost avariate semnificativ, scrie hotnews.ro.

Imediat după incident, poliţiştii au împrejmuit zona pentru ca pietonii să nu fie răniţi în cazul în care vor cădea alţi ţurţuri de pe clădire.

Persoanele fizice şi juridice sunt obligate ca după ce zăpada incetează să mai cadă să o dea la o parte de pe acoperiş. Acelaşi lucru este valabil şi cu ţurţurii care se formează pe clădiri. Este o hotărâre a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Amenda în cazul celor care nu respectă aceste lucruri este de 500 de lei în cazul persoanelor fizice, iar cele juridice pot plăti şi până la 2000 de lei.

Etichete: maşini distruse, masini distruse bucuresti, turturi, turturi bucuresti

0/1 COMENTARII
Ckrish
10 Jan 17:17
+0
VOTURI
-0
Huh? 2000 lei? DOAR 2000 lei?
N-ar trebui sa acopere pagubele provocate de turturi? In cazul asta, lunetele acelor masini?
Si mai interesant ar fi CINE e de vina. Soferii, ca au parcat pe modelul parcarii de Bucuresti, fix sub streasina? Magazinul, ca nu si-a curatat turturii? Primaria, ca a aprobat parcarea in zona?
Sau, mai curand, nimeni? Magazinul va plati, probabil, 2000 lei amenda, iar soferii isi vor repara masinile pe banii lor, ca de dat Primaria in judecata, slabe sanse.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE