Mai multe parcuri din Sectorul 2 au fost redecorate child-friendly. Cum se pot distra cei mici FOTOMajoritatea parcurilor din Sectorul 2 - Plumbuita 1 și 2; Florilor; Morarilor; Motodrom; Lunca Florilor; Cinema Floreasca și Obor au fost decorate cu desene pe asfalt, desene ce sunt atât educative, cât și distractive pentru copii, stimulează imaginația și creativitatea, încurajându-i astfel încât să fie activi din punct de vedere cognitiv chiar și atunci când se distrează.

Desenele reprezintă şotronul în diferite forme – broscuță, cățel, clovn; numărătoarea în formă de pește, rachetă, zmeu sau alfabetul în diverse variante – bărcuță, omidă, etc., toate aceste jocuri fiind pe cât de atractive, tot pe atât de unice.

Pe lângă bucuria produsă copiilor, aceste jocuri – desene pe asfalt reprezintă și o modalitate plăcută de a aduce o pată de culoare în peisajul urban.

Ideea Administraţiei Publice Locale a Sectorului 2 a pornit de la faptul că educația este cea mai importantă investiție pe termen lung. Un copil primeşte educaţie atât în familie, cât şi la școală și, de ce nu, la locul de joacă, acolo unde îmbină utilul cu plăcutul.

De altfel, joaca este un adevărat izvor de bucurie și sănătate. Jocul disciplinează copiii, le sporește capacitatea de învățare și de relaționare echilibrată cu mediul din care fac parte.

(Mai multe imagini sunt disponibile în galeria foto de mai sus)

Etichete: Sectorul 2, sotron copii, sotron in parc

0/1 COMENTARII
Vlad
28 aug 10:33
+0
VOTURI
-0
Da, o bataie de joc.... le-am vazut si prin Plumbuita. Au arunccat niste desene pe jos, iar in rest parcurile sunt o mizerie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE