Mai multe servicii ale ING, întrerupte în zilele de 15 şi 23 octombrieING anunţă că în zilele de 15 şi 23 octombrie, în intervalul 01:00-04:00, nu vor posibile plăţile cu cardurile la POS-uri şi online, tranzacţiile de la ATM-urile ING, iar serviciul Home'Bank nu va fi disponibil.

Mai multe servicii ale ING, intrerupte in zilele de 15 si 23 octombrie
Mai multe servicii ale ING, întrerupte în zilele de 15 şi 23 octombrie

ING şi-a anunţat clienţii, joi, că imediat după incidentul din 10 septembrie a început, împreună cu furnizorii, un proces etapizat de înlocuire a echipamentelor afectate şi de suplimentare a capacităţii de procesare şi de stocare a datelor.

În ceea ce priveşte implementarea decontării SEPA pentru transferurile în euro, ING precizează că această cerinţă legală are ca termen limită de implementare data de 31 octombrie, iar actualizarea periodică a aplicaţiilor software, folosite la plată cu cardurile Visa şi Mastercard, este obligatorie pentru toate băncile şi se efectuează în fiecare an în lunile aprilie şi octombrie.

"Noile soluţii tehnice pe care trebuie să le aplicăm şi diversitatea acestora ne obligă să efectuam modificările în mai multe faze succesive. Tehnic vorbind, este imposibil să implementăm aceste acţiuni de la o zi la altă. Vom face însă aceste schimbări în aşa fel încât să nu îţi creăm inconveniente", precizează ING.

Banca anunţă că, astfel, în zilele de 15 octombrie (în intervalul 01:00-04:00) şi 23 octombrie (în intervalul 01:00-04:00 ), sunt programate astfel de sesiuni, iar în aceste intervale plăţile cu cardurile ING la POS-uri şi online, tranzacţiile de la ATM-urile ING şi serviciul Home'Bank nu vor fi disponibile.

Etichete: bancomat ing, ING, servicii ing, tranzacţii ING

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE