Mai multe STADIOANE din Bucureşti intra în MODERNIZARE. Arenele din Giulești şi din Groapă, DEMOLATEMai multe STADIOANE din Bucureşti intra în MODERNIZARE. Stadionul Giulești va intra în modernizare în vederea Campionatului European din 2020, România fiind una dintre organizatoarele turneului final. Arena va fi folosită pentru antrenamentele naționalelor.

Mai multe stadioane din Bucuresti vor fi modernizate
Mai multe stadioane din Bucureşti vor fi modernizate

Mai multe STADIOANE din Bucureşti intra în MODERNIZARE. Modernizarea stadionului ar trebui să înceapă la finalul acestui an, dosarul aflându-se deja la Compania Națională de Investiții. Arena din Giulești va fi demolată și reconstruită, urmând să aibă o capacitate de 18.400 de locuri. Construcția stadionului va costa 27.6 milioane de euro, potrivit ziare.com.

În cadrul aceluiași proiect se vor moderniza și stadioanele Dinamo, Ghencea și Arcul de Triumf, iar statul va investi peste 100 de milioane de euro. Stadionul Dinamo va avea o capacitate de 20.000 de locuri și va costa 30 de milioane de euro, în timp ce arena din Ghencea va avea 30.000 de locuri și va costa 45 de milioane de euro.

Mai multe STADIOANE din Bucureşti intra în MODERNIZARE. In prima faza, va fi demolat actualul stadion Valentin Stanescu, iar apoi va fi construita o noua arena de cinci stele.

In cadrul aceluiasi proiect sunt incluse si modernizari pentru stadioanele Dinamo, Steaua si Arcul de Triumf (rugby).In cazul stadionului Dinamo se presupune o demolare si o reconstructie de la zero. Noul stadion ar urma sa aiba 20 de mii de locuri si va costa 30 de milioane de euro. In schimb, in cazul stadionului Steaua va fi pastrata tribuna oficiala si vor fi reconstruite doar celelalte tribune. Noul stadion Steaua va avea 30 de mii de locuri si va costa 45 de milioane de euro. Din informatiile noastre, planurile pentru reconstructia stadionului Steaua sunt inca intr-o faza incipienta insa.

Motivul pentru care statul roman va investi peste 100 de milioane de euro in aceste stadioane il reprezinta organizarea unor meciuri de la EURO 2020. Aceste noi arene vor fi insa doar terenuri de antrenament pentru echipele ce vin in tara noastra la turneul final, intrucat meciurile se vor disputa pe National Arena.

Mai multe STADIOANE din Bucureşti intra în MODERNIZARE.

Etichete: Rapid, STADIOANE Bucureşti MODERNIZARE, stadionul Dinamo, Steaua

0/4 COMENTARII
qwerty
01 feb 21:46
+0
VOTURI
-0
Ionutule vorbesti de echipa ceausestilor? Who cares about football ai dreptate.
who cares about football
01 feb 16:07
+0
VOTURI
-0
xyz, trebuia sa te intrebi de ce Rapid are stadionul mai mic decat Dinamo.
Ion
01 feb 14:24
+0
VOTURI
-0
Pentru ca amintirea echipei Steaua este mult mai mare decat amintirea echipei dinamo.
xyz
01 feb 00:26
+0
VOTURI
-0
Stadionul Steaua de ce va fi mai mare ca stadionul Dinamo?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE