Mai multe zboruri de la Bucureşti spre Cluj, din această toamnă. Ce companie aeriană le oferăZborurile de la Bucureşti spre Cluj şi retur, vor fi suplimentate de la şase la nouă de către compania aeriană low-cost Wizz Air, începând din această toamnă, a anunţat Aeroportul Internaţional Cluj. 

Mai multe zboruri de la Bucuresti spre Cluj, din aceasta toamna. Ce companie aeriana le ofera (Foto jurnalistii.ro)
Mai multe zboruri de la Bucureşti spre Cluj, din această toamnă. Ce companie aeriană le oferă (Foto jurnalistii.ro)

Astfel, în completarea celor şase frecvenţe săptămânale anunţate pentru ruta internă Cluj-Napoca – Bucureşti, care va fi operată de Wizz Air începând cu luna iulie, operatorul aerian a anunţat că va suplimenta frecvenţele pe această destinaţie în zilele de luni, miercuri şi vineri, începând cu luna octombrie.

"Considerăm că există un potenţial de piaţă ridicat pentru zborurile pe segmentul intern, ceea ce a dat naştere la o concurenţă sporită între operatorii aerieni. Mai mulţi operatori aerieni aduc mai multe opţiuni de călătorie şi implicit preţuri mai bune pentru pasagerii aeroportului", arată, într-un comunicat transmis, miercuri, de Aeroportul Internaţional Cluj, citat de Mediafax. 

În ianuarie, compania aeriană low-cost Wizz Air anunţa că va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucureşti, cu o frecvenţă de şase zboruri pe săptămână, preţul biletelor pornind de la 39 de lei.

Wizz Air a fost astfel a treia companie low-cost, după Ryanair şi Blue Air, care a intrat pe segmentul curselor interne, controlat până de curând de TAROM.

Baza Wizz Air din Cluj-Napoca este deservită de cinci avioane, al şaselea urmând să fie introdus în luna iulie.

La nivel mondial, Wizz Air a transportat peste 19 milioane de pasageri în anul 2015 pe cele 400 de rute din 38 de ţări. În România, compania a transportat 4,5 milioane de pasageri în cursul anului trecut, având o cotă de piaţă de aproape 30 la sută.

Etichete: avion bucuresti cluj, bucuresti cluj, low cost, suplimentare zboruri, Wizzair

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE