Mai mulți polițiști rutieri, pe șoselele din România, în acest weekendAtenție șoferi! Poliţia Rutieră acţionează cu efective sporite în zilele de 2 şi 3 ianuarie.

Mai multi politisti rutieri, pe soselele din Romania, in acest weekend
Mai mulți polițiști rutieri, pe șoselele din România, în acest weekend

În weekend-ul 2-3 ianuarie, Poliţia Rutieră acţionează cu efective sporite, în punctele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere şi la orele cu trafic intens, atât pentru asigurarea fluenţei circulaţiei cât şi pentru siguranţa deplasărilor participanţilor la trafic, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

"Având experienţa anilor trecuţi, când au apărut probleme legate de fluenţă la întoarcerea spre casă a celor plecaţi să-şi petreacă sărbătorile, în special pe rutele dinspre staţiunile montane, facem apel către toţi participanţii la trafic să ia în considerare şi oportunitatea alegerii unei rute de rezervă, luând în considerare premisa creşterii valorilor de trafic", spun poliţiştii rutieri.

Pentru evitarea neplăcerilor pricinuite de aglomerarea arterei de circulaţie D.N. 1 şi a ambuteiajelor ce pot apărea pe fondul depăşirii capacităţii de preluare a valorilor de trafic, se recomandă ca variante alternative următoarele rute de circulaţie:

D.N. 1A –Braşov-Săcele-Cheia-Vălenii de Munte-Ploieşti-Buftea-Bucureşti;

DN73-Braşov-Bran-Câmpulung Muscel-Piteşti- Autostrada A1(Piteşti-Bucureşti);

Cei care au ales varianta clasica, de la Sinaia le recomandam să folosească şi varianta DN71 -Sinaia-Moroieni-Fieni-Târgovişte-Bucureşti.

Totodată, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să mărească distanţa în mers.

Sursa: realitatea.net

Etichete: control, poliţia rutieră, şoferi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h