Mai puţine acte pentru anumite firme din Sectorul 2Consiliul Local Sector 2 a aprobat eliminarea unor acte pentru obținerea autorizației de funcționare pentru anumite firme care desfăşoară activitatea pe raza Sectorului 2. 

Mai putine acte pentru anumite firme din Sectorul 2
Mai puţine acte pentru anumite firme din Sectorul 2

Astfel, Consiliul Local Sector 2 a aprobat eliminarea unor acte pentru obținerea autorizației de funcționare pentru firmele care desfășoară activități prevăzute de grupele CAEN 561-Restaurante, 563-Baruri și alte activități de servire a băuturilor și 932-Alte activități recreative și distractive, pe raza sectorului 2 al Municipiului București, informează administraţia locală într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, până la adoptarea acestei hotărâri, solicitanții trebuiau să prezinte o serie de documente și acte pentru care autoritățile locale din sectorul 2 al Municipiului București nu aveau competențe legale de verificare.

Acum, procesul pentru obținerea acestei autorizații se desfășoară numai la sediul Poliției Locale sector 2, situat pe Şoseaua Pantelimon numărul 27.

Prin hotărârea adoptată nu se mai solicită următoarele acte:

- copie după autorizația sanitară de funcționare emisă de Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București;

- copie după autorizația sanitar veterinară de funcționare emisă de Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranţa Alimentelor București;

- copie aviz/autorizație emisă de Agenția pentru Protecția Mediului;

- copie aviz/autorizație de securitate la incendiu (P.S.I.) emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dealul Spirii" București-Ilfov;

- copie autorizarea funcționării din punct de vedere al securității și sănătății în muncă, emisă de Inspectoratul Teritorial de Muncă București.

Etichete: acte firme sectorul 2, firme Sectorul 2, restaurante sectorul 2, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE