MAI vrea să-l ajute pe Smiley să-și găsească buletinul. Postare inedită pe FacebookMinisterul de Afaceri Interne a postat, pe pagina de Facebook, un link de unde cei care și-au pierdut buletinul pot obține informații privind obținerea unui nou act de identitate. Link-ul a fost promovat în mod inedit.

‎MAI a anunțat, pe Facebook, că este‬ alături de Smiley și de toți cei care și-au pierdut buletinul și că cei aflați în această situație pot găsi lista actelor necesare pentru a obține unul nou aici. 

Deși postarea a fost apreciată de internauți, unul dintre ei îi ceartă pe cei de la MAI, spunând că Smiley promovează furtul de identitate în melodia sa. "Periculoasă campanie! Precum știm cu toții, în refren Smiley zice „Doar un lucru rețin, că seamăn cu tine / Și poți să-mi dai buletinul tău, că nu se prinde nimeni". Furtul de identitate este o infracțiune gravă. Rușine MAI că împingeți cetățenii la asemenea ilegalități!", spune acesta printr-un comentariu.

Se pare că Smiley a gustat gluma: 

Etichete: buletin pierdut, MAI, smiley

0/4 COMENTARII
Kumah james
02 Jan 19:38
+0
VOTURI
-0
Obținerea unui împrumut legitim au fost întotdeauna o problemă uriașă atât de mulți clienți care au nevoi financiare. Problema de rău de credit și garanții sunt ceva care clienții sunt mereu îngrijorați atunci când caută un împrumut de la un creditor legitim. Dar, MIDLAND CREDIT FIRM.has a făcut această diferență în industria de creditare. MIDLAND DE CREDIT FIRM a fost acreditat de consiliul organizației de creditare pentru a da împrumuturi clienților locali și internaționali la rata dobânzii de 3%. Noi am fost dat privilegiul de a satisface nevoile dvs. financiare. Chestiunea creditelor nu ar trebui să te oprească de la obtinerea de împrumut de care aveți nevoie.

Serviciile noastre includ următoarele: -
* Investitorii Credite
* Consolidarea datoriilor
* În al doilea rând Ipoteca
* Credite pentru afaceri
* Credite personale
* Credite International

Nici o securitate socială și nici o verificare de credit, 100% de garantare. Tot ce trebuie să faci este să ne spui exact ce vrei si noi vom face cu siguranta visul sa devina realitate. MIDLAND DE CREDIT FIRM spune DA când băncile dumneavoastră spun NU. În cele din urmă, vom finanța la scară mică firmă de împrumut, intermediari, instituții financiare la scară mică pentru noi avem de capital nelimitat. Pentru detalii suplimentare pentru a merge cu privire la achiziționarea unui împrumut de la noi: Vă rugăm să răspundeți imediat la acest e-mail: midland.credit2@gmail.com

Nume Firma: MIDLAND CREDIT HOME
Compania Email midland.credit2@gmail.com
Firma NMLS ID: 315276.
Site-ul companiei: midlandcreditonline.com

Ramură Ore + Locații (duminică închise)
Luni, Marți, & joi 10:00 la 6:00, miercuri 11:00 la 6:00, vineri 9:00 la 6:00 P. M, Satrurday 7:0 - 14:00.


Motto-ul: Investiția pentru generații.
Kumah james
01 Jan 22:28
+0
VOTURI
-0
Salutare tuturor,

Suntem un creditor de împrumut privat înregistrat. Ne da împrumuturi pentru persoane fizice, juridice, organisme și firmele de companii. care au nevoie să actualizeze starea lor financiară în întreaga lume, cu foarte minim Rata anuală a dobânzii la nivelul de 3%, în decurs de 1 an la 25 de ani de rambursare perioadă de durată pentru orice parte a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de la 1.000 până la 500.000.000, în orice valută, dacă este interesat în oferta noastră de împrumut, care include credit de nevoi personale, Împrumut de consolidare, de afaceri de împrumut, Creditul pentru locuință, Creditul pentru investiții, Agricole Loan.Please ne oferă următoarele detalii de mai jos dacă este interesat prin e-mail: midland.credit2@gmail.com.

Toate cele bune,
mr kumah James (consultant credite)
anita
28 Oct 18:46
+0
VOTURI
-0
Aceasta este mărturia mea despre cum am câștigat $ 528,8 milioane de Powerball Jackpot loterie. Vreau să folosesc această ocazie pentru a mulțumi marelui preot Egwonga pentru turnare vraja câștigătoare pentru mine să câștige la loterie de $ 528,800,000 bilet de loterie. Am jucat de loterie pentru mulți ultimii ani acum si nu am mai câștigat nici un. De atunci nu am fost în măsură să câștige orice loto și am fost atât de supărat și am nevoie de ajutor pentru a câștiga acest mega milioane de loterie. așa că am decis să merg on-line și caută ajutor, acolo am văzut atât de multe bune mărturie despre acest om numit Mare Preot Egwonga de modul în care a aruncat vraja loto norocos pentru oameni să câștige la loterie. L-am contactat, de asemenea, și-i spun că doresc să câștige la loterie Powerball, el a aruncat o vraja pentru mine, pe care am folosi pentru a juca și a câștigat 528800000 dolari la loterie Powerball. Sunt atât de recunoscător pentru acest om, doar în cazul în care aveți, de asemenea, nevoie de el pentru a vă ajuta să câștige, puteți să-l contactați prin e-mail lui: greatpriestegwongatemple@gmail.com și el te va ajuta cu siguranță doar modul în care el mi-a ajutat. Eu voi fi veșnic recunoscător pentru el și depune mărturie întotdeauna bună lucrare de el în lumea gaura. contactați-l prin e-mail: greatpriestegwongatemple@gmail.com și el va ajuta cu siguranță să câștige nici un fel de loterie și pentru un răspuns de urgență numărul de apel său personal +2347037477662
julie leach
28 Oct 18:42
+0
VOTURI
-0
Bine ati venit la HARRY CLARK Service Company (un serviciu personalizat pentru toate nevoile dvs. financiare) Noi oferim împrumuturi personale, de consolidare a datoriei de împrumut, capital de risc, de împrumut, capital de risc, de afaceri de împrumut, împrumut de învățământ, Home împrumut și împrumut pentru orice motiv și nevoi urgente ! la o rată foarte scăzută a dobânzii de 3%, cu o durată maximă de 10 ani. V-ați fost refuzat de banca ta? Ai rău de credit? Ai facturi neachitate? Ești în datorii? Ai nevoie pentru a configura o afacere? Vă faceți griji nici mai mult ca noi suntem aici pentru a vă oferi un împrumut de interes scãzut. Noastre variază de împrumut de la $ 5.000 USD la 100 $, 000,000.00 De asemenea, am împrumuta în dolari SUA, EURO si kilogramelor !! Contactati-ne azi prin EMAIL; harryclark353@gmail.com pentru mai multe informații.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE