Maia Morgenstern împlineşte 52 de ani, astăzi, 1 MAI 2014Născută pe 1 mai 1962, în Bucureşti, într-o familie evreiască, Maia Morgenstern este astăzi una dintre cele mai apreciate actriţe din România. Citește un interviu interesant realuzat de B365.RO cu Maia Morgenstern care a vorbit atât despre copilăria în zona Matache, cât și locurile de întâlnire din liceu. 

Maia Morgenstern implineste 52 de ani, astazi, 1 MAI 2014
Maia Morgenstern împlineşte 52 de ani, astăzi, 1 MAI 2014

Numele ei, Morgenstern, înseamnă în germană „Luceafărul de dimineață", nume dat Fecioarei Maria, personajul pe care l-a jucat în filmul Patimile lui Hristos. Regizorul Mel Gibson, un devotat romano-catolic, pare să fi luat în considerare, printre altele, acest detaliu ca fiind semnificativ pentru alegerea ei în acest rol, scrie libertatea.ro. 

Într-un interviu realizat de B365.RO în urmă cu aproape un an, Maia Morgenstern a vorbit atât despre copilăria în zona Matache, cât și locurile de întâlnire din liceu. Maia Morgenstern crede că țara ta e cea în care te simți bine- iar ea se simte bine aici. Iubește orașul care o enervează de atâtea ori pentru că îl asociază mai mult cu amintirile frumoase pe care i le-a dat decât cu haosul și agitația cu care o deranjează zilnic. Vă invităm și pe voi la o plimbare prin Bucureștiul ei, aici. 

Etichete: 1 MAI 2014, maia morgenstern

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h