Majorarea salarială pentru angajații din Ministerul Finanțelor Publice, ANULATĂGuvernul a adoptat marți o ordonanță de urgență prin care a fost abrogat articolul de lege care permitea acordarea unei majorări salariale angajaților din Ministerul Finanțelor Publice.

Perioada de gratie de 6 luni pentru declararea voluntara a veniturilor
Perioadă de grație de 6 luni pentru declararea voluntară a veniturilor
Foto: monitorulcj.ro

"Ordonanța de Urgență aprobată astăzi a abrogat art.63 din OUG 47/2015 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2015 și unele măsuri bugetare. Prin acest articol se instituise acordarea unei majorări medii a salariilor de bază cu 22% pentru personalul din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, ANAF, Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili și Agenției Naționale pentru Achiziții Publice", informează un comunicat al Guvernului remis AGERPRES.ro.

Salariile angajaţilor din Ministerul de Finanţe, ANAF, Agenția Națională pentru Achiziții Publice și Direcția de Administrare a Marilor Contribuabili au fost majorate cu peste 60%, la sfarsitul lunii octombrie. Ministerul de Finanțe motivează decizia prin sarcinile importante de care se ocupă angajații și precizează că numărul total al salariaților care vor beneficia de majorarea salariilor este de aproximativ 5.700 de persoane. 

 

Etichete: salarii, salarii finante

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE