Mama a doi copii, prima victimă identificată după atentatele din BruxellesPrima victima identificata a atentatelor din Brussels, anuntata oficial de autoritatile belgiene, este o femeie de 36 de ani, originara din Peru, mama a doi copii.

Mama a doi copii, prima victima identificata dupa atentatele din Bruxelles
Mama a doi copii, prima victimă identificată după atentatele din Bruxelles
Foto: stirileprotv.ro

Adelma Tapia Ruiz, in varsta de 36 de ani, este prima victima a carei moarte a fost confirmata oficial de autoritati, informeaza The Guardian, citat de stirileprotv.ro.

Femeia se afla pe aeroport in momentul exploziei si urma sa se imbarce intr-un avion spre New York, pentru a-si vizita mama, impreuna cu cele doua fetite gemene de 3 ani. Si sotul ei, Christopher Delcambe, se afla pe aeroportul Zaventem, pentru a se intalni cu familia ei.

Din informatiile aparute in presa straine, una dintre fetite a fost ranita la picioare, iar cealalta a scapat nevatamanta. Sotul femeii se afla in spital, dupa ce a fost ranit in urma exploziilor.

Moartea Adelmei a fost confirmata de fratele ei, care a postat un mesaj emotionant pe Facebook:

"Este foarte complicat sa exprim durerea pe care o simtim acasa, dar fiind fratele mai mare stiu ca trebuie s-o fac. Mi se pare imposibil de inteles ca nu voi mai avea niciodata ocazia sa fiu aproape de ea. Tragedia de azi a lovit multe familii pe care le cunosc in Bruxelles. Sora mea a murit in urma atentatelor teroriste de pe aeroport si nu voi intelege niciodata de ce sora mea nu a supravietuit atacurilor jihadistilor" a spus Fernando Tapio Coral, fratele acesteia.

Acesta a mai spus ca "fetele ei se jucau afara, iar Christopher, sotul ei, a iesit afara dupa ele. In acel moment, a explodat bomba. S-a intors dar nu a mai gasit-o pe Adelma."

Etichete: atentate, atentate Bruxelles, Bruxelles

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE