Mama adolescentei violate rupe tăcerea. CE S-A ÎNTÂMPLAT DE FAPTDupă ce PRO TV a difuzat imagini cu adolescenta violată din Vaslui și cu mama sa, Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a contactat-o telefonic pe mama acesteia pentru a da lămuriri cu privire la apariţia în emisiunea "La Măruţă".

 Mama adolescentei din Vaslui, violata de 7 baieti, rupe tacerea. CE S-A INTAMPLAT
Mama adolescentei din Vaslui, violată de 7 băieți, rupe tăcerea. CE S-A ÎNTÂMPLAT

După ce PRO TV a difuzat imagini cu adolescenta violată din Vaslui și cu mama sa, Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a contactat-o telefonic pe mama acesteia pentru a da lămuriri cu privire la apariţia în emisiunea "La Măruţă".

„Mama fetei a contrazis tot ce Pro TV a expus. Au fost presiuni la adresa mamei şi a tinerei, inclusiv pentru ca echipa emisiunii să intre pe domeniul lor“, a declarat Jucan, pentru adevarul.ro.

Totodată, Valentin Jucan a precizat că mama victimei le-a mărturisit membrilor CNA că echipa emisiunii i-a promis că va fi filmată cu spatele, doar zece minute, iar fiica ei nu va apărea la televizor.

„Trebuia să fie o intervenţie de cinci-zece minute, dar s-a transformat într-o emisiune de o oră şi jumătate“, a mai punctat Jucan.

Mai mult decât atât, Jucan susţine că mama fetei violate din Vaslui ar fi declarat că, în pauza publicitară, producătorul emisiunii „La Măruţă“ a făcut presiuni, prin intermediul reporterului aflat la faţa locului, pentru ca tânăra să intre în direct.

„Totuşi, cel mai grav este faptul că acordul le-a fost pus în faţă, să-l semneze, fără a li se explica despre ce este vorba. Iar acest lucru s-a întâmplat la finalul emisiunii, şi nu la început, aşa cum a afirmat Pro TV. Am văzut documentul, este un acord standard, nu un document gândit pe măsura momentului“, a mai explicat Jucan.

Etichete: CNA, fata violată Vaslui, pro tv, Valentin Jucan

0/1 COMENTARII
Slick
24 iul 08:43
+0
VOTURI
-0
Sper sa le puna pielea pe bat astora de la protv si celorlalte televiziuni care pentru audienta ar omora-o si pe ma-sa!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE