Mama care și-a aruncat copilul din taxi pe Podul Grant a mai încercat să îl omoareFosta grefiera din Arad care și-a aruncat astăzi copilul din taxi pe Podul Grant nu este la prima tentativă de a-și ucide copilul. Femeia ar mai fi încercat să își arunce fetița, de două ori, iar ieri i-ar fi dat alcool.

Bebelus abandonat intr-o punga in toaleta unui hypermarket din Capitala
Bebeluș abandonat într-o pungă în toaleta unui hypermarket din Capitală

Se pare că zilele trecute femeia i-ar fi dat alcool fetiței de doar o lună și jumătate, la Băile Felix. Au intervenit martori care au sunat la 112 și au despărțit copilul de mamă.

Femeia se pare că figurează în baza de date ca având o boală psihică, informează o televiziune de știri. Ea nu este căsătorită, dar tatăl, care este din Timișoara, a recunoscut copilul.

Femeia a venit azi în București, la Gara de Nord, de unde a luat un taxi.

Taximetristul spune că femeia a deschis ușa mașinii, pe Podul Grant, și a aruncat copilul în mod intenționat. Taximetristul spune că are și martori, alți șoferi din trafic. Şoferul ar fi frânat pe o distanţă de 39,5 metri înainte de a putea opri maşina, după ce a văzut că s-a deschis uşa autoturismului.

"Am luat-o pe femeie de la Gara de Nord. Stătea pe bancheta din spate. Am văzut totul. Este o femeie bolnavă. A deschis uşa de la taxi intenţionat. Nu a spus nimic nici înainte, nici după ce a comis fapta. Este şi un şofer de pe o basculantă, care era în spatele meu, şi care a văzut totul. Există şi un şofer de pe un Jeep care a văzut ce s-a întâmplat şi m-a evitat în trafic", a declarat şoferul taxiului, la fața locului, pentru televiziunile de știri.

Copilul nu a suferit răni grave, chiar dacă mașina rula cu viteză destul de mare. Trei echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a deschis o anchetă pentru tentativă de omor. Procurorii s-au deplasat la locul accidentului. Traficul se desfășoară pe o singură bandă, pe Podul Grant.

Șoferul taxiului și un șofer al unei mașini de teren ce era să îl calce pe copil după ce a fost aruncat sunt audiați la o secție de poliție.

Bogdan Oprița, de la SMURD București spune că echipajul a găsit mama cu bebelușul în brațe, acesta având un traumatism cranio-cerebral ușor. Mama nu a permis însă medicilor să îl consulte pe copil, care nu părea să aibă răni grave. Mama și copilul au fost duși la spitalul Marie Curie, unde vor fi examinați. Mama avea un comportament ciudat, refuzul său de a preda copilul indicând, poate, o tulburare psihică.

Femeia are aproape 40 de ani şi este grefieră, în Oradea.

Etichete: aruncat, copil, Podul Grant, realitatea, taxi

0/1 COMENTARII
nicu dizidentu
11 Oct 17:15
+0
VOTURI
-0
sa speram ca statul va interveni si va proteja copilul pe viitor luanu-i femeii tutela asupra micutului... Doamne Doamne.. saracii oameni inebunesc de la responsabilitatea cu care e condusa tara aia. politicienii astia ar trebui linsati, cate divorturi cate sinucideri din cauza lor

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h