Mama copilului rănit la Nisa a fost identificată. Ea se află în spital în stare gravăUnul dintre cei doi români dispăruţi după atacul de la Nisa - mama minorului rănit - a fost identificată într-un spital, în stare destul de gravă, dar stabilă, informează Ministerul Afacerilor Externe.

Atentat Nisa
Atentat Nisa

'Ministerul Afacerilor Externe informează că mama minorului a fost identificată la un spital din Nisa. Potrivit medicilor, starea de sănătate a mamei minorului este destul de gravă, dar stabilă. Demersurile au fost realizate cu sprijinul ambasadorului României în Franţa aflat la faţa locului şi al reprezentantului Consulatului General al României la Marsilia. Reprezentanţii misiunilor diplomatice române din Franţa menţin legătura cu personalul medical şi vor monitoriza evoluţia stării de sănătate. Verificările cu privire la situaţia celuilalt cetăţean român dat dispărut continuă'', a precizat MAE prin intermediul unui comunicat.

Ministerul reaminteşte că operaţiunile de identificare a tuturor victimelor de către autorităţile franceze nu au fost finalizate.

Etichete: atentat franta, atentat nisa, famlie romania, Franţa, romani nisa, romani raniti atentat nisa, România

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE