Mama lui Bogdan Gigină dezvăluie ultima convorbire avută cu fiul său, înainte de accidentPoliţiştii de la Brigada Rutieră l-au comemorat pe Bogdan Cosmin Gigină care şi-a pierdut viaţa, în urmă cu un an, în dispozitivul de însoţire al fostului vicepremier Gabriel Oprea. Carmen Gigină dezvăluie într-un mesaj tulburător ultima convorbire pe care a avut-o cu fiul ei înainte de accident.

Bogdan Gigina
Bogdan Gigină

"In urma cu un an la aceasta ora am vorbit cu Bogdan ptr ultima data .Mi-a spus ca nu s a retras din teren ca o va face .Eram ingrijorata ptr ca ploua abubdent.Mi-a raspuns doar "mama nu-ti fa griji, ne auzim cind ma retrag", a scris Carmen Gigină pe pagina de Facebook.

Aproximativ 50 de poliţişti de la Brigada Rutieră, printre care şi tatăl lui Bogdan Gigină, au aprins, joi, lumânări în locul unde, în urmă cu un an, tânărul agent şi-a pierdut viaţa.

Tatăl lui Bogdan Gigină, agentul şef principal Cornel Gigină, care este şi el poliţist la Brigada Rutieră, a participat la comemorare în uniforma de serviciu.

Poliţiştii au aprins lumânări şi au rostit o rugăciune în memoria colegului lor care şi-a pierdut viaţa în urmă cu un an, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, în timp ce deschidea calea dispozitivului de însoţire a vicepremierului Gabriel Oprea.

"Bogdan a fost colegul nostru, pentru noi încă este colegul nostru care a plecat într-o misiune din care nu s-a mai întors. E o zi tristă şi am zis să-i cinstitm memoria venind aici, mergând la cimitir să comemorăm ziua în care s-a întâmplat evenimentul ăsta nefericit", a declarat Valentin Rîciu, preşedintele biroului Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti, citat de News.ro.

Poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa în timp ce conducea o motocicletă a Brigăzii Rutiere Bucureşti, în seara de 20 octombrie 2015. Agentul, care făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a lui Gabriel Oprea, atunci vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne, a pierdut controlul motocicletei, în condiţiile în care ploua, şi a ajuns într-o groapă săpată pe carosabil pentru lucrări la reţeaua de gaze.

Etichete: bogdan gigina, carmen gigina, mama bogdan gigina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE