Mama româncei ucise cu 50 de lovituri de cuţit în Belgia: Laura era forțată să se prostituezeApar noi detalii în cazul româncei de 20 de ani ucise în Belgia, cu o brutalitate ieșită din comun. După ce presa belgiană a scris că aceasta ar fi fost o prostituată, mama tinerei a reacționat spunând că fiica ei a fost o elevă eminentă, câștigase locul al doilea la un concurs de creație literară și crede că Laura fusese obligată să se prostitueze în Belgia.

Mama romancei ucise cu 50 de lovituri de cutit in Belgia: Laura era fortata sa se prostitueze
Mama româncei ucise cu 50 de lovituri de cuţit în Belgia: Laura era forțată să se prostitueze

„Cred că făcea ceea ce s-a auzit, dar nu pentru bani pentru că a avut mereu ce și-a dorit. Ea a fost singurul meu copil până în 2012. Știam că la stradă nu merge că nu va face vreodată așa ceva, dar cred că a fost sechestrată și obligată. Mi-a arătat casa prin telefon și avea undeva un fel de salon, de unde se cobora pe niște scări de lemn, iar la subsol era o cameră din care nu se auzea nimic. Am întrebat-o dacă e amenințată sau obligată să facă ceva rău, i-am spus că merg la Poliție să o ajut și niciodată nu a vrut să îmi spună. Cred că a fost sechestrată și exploatată sexual. Prietenul ei cred că era partea mică dintr-un grup mai mare. Părerea mea e că Laura cred că a fost amenințată că îi va fi omorât cineva dacă nu face ce i se cere", a declarat mama tinerei, potrivit Pandurul.ro.

Suspectul, Maikel E., a fost arestat şi inculpat pentru omor. Presa din Belgia scrie că acesta era un client al fetei și că nu fusese mulțumit de serviciile primite.

"Clientul a înjunghiat-o de 50 de ori pentru că nu și-a recuperat banii. Acesta a considerat că prestația a fost prea scurtă și a vrut să își primească banii înapoi", scrie La Capitale.

Potrivit unei publicaţii locale, Laura a venit în Belgia împreună cu prietenul ei, în vârstă de 19 ani. Ea se prostitua, iar el vindea maşini. Prietenul ei a spus, conform sudinfo.be, că doreau astfel să câştige bani în Belgia pentru a-şi clădi o nouă viaţă în România.

Etichete: laura bruxelles, laura moarta belgia, laura prostituata, laura ucisa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE