Managerul Circului Globus, DEMIS după ce 11 animale au murit într-un incendiuPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, vineri, că l-a demis pe managerul Circului Globus, Victor Coman, în urma incendiului de joi, în care au murit 11 animale.

Managerul Circului Globus, DEMIS dupa ce 11 animale au murit intr-un incendiu
Managerul Circului Globus, DEMIS după ce 11 animale au murit într-un incendiu

Managerul Circului Globus din Bucureşti, Victor Coman, a fost demis, vineri, de primarul Capitalei, în urma incendiului în care, joi, şi-au pierdut viaţa 11 animale.

Coman declara, joi, pentru News.ro că în grajdurile instituţiei din şoseaua Petricani se aflau adăpostite animalele pensionate ale circului, iar printre cele care au murit în incendiu se aflau şi câteva din proprietatea unei dresoare din Ucraina.

Victor Coman a mai spus că nu ştie de ce doi dintre tigri nu au ieşit din cuşcă şi a menţionat că acolo nu se aflau furaje depozitate.

"Nu ştim exact ce s-a întâmplat. Eu acum am venit de acolo. Administratorul nostru mă va suna imediat, pentru a-mi da mai multe detalii. Ştiu că au murit doi tigri, care nu ştiu de ce nu au ieşit în curtea lor, cum au făcut ceilalţi trei. Mai erau acolo câteva pisici şi porcuşori vietnamezi, care aparţineau unei dresoare ucrainene", a mai afirmat el.

Întrebat dacă există autorizaţii pentru această clădire, managerul circului a spus că imobilele respective sunt administrate de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement: "Clădirile sunt preexistente. Vă daţi seama că există autorizaţii. Sunt clădirile Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement. Noi doar am reparat acoperişul anul trecut".

Incendiul la grajdurile în care se aflau animale de la Circul Globus a izbucnit în jurul orei 5.00 şi a cuprins o clădire de pe Şoseaua Petricani din Capitală, pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi. Incendiul a cuprins pereţii clădirii în care se află grajdurile cu animale ale Circului Globus şi o parte din acoperiş. De asemenea, flăcările au cuprins şi o clădire administrativă.

Unsprezece animale, între care doi tigri, au murit în urma incendiului, pompierii reuşind să salveze alte peste 20 de animale, între care tigri, cămile şi ponei.

CITEŞTE ŞI INCENDIU într-o clădire a Circului Globus. 11 animale au murit, printre care 2 tigri

Etichete: Circul Globus, incendiu circul globus, manager circul globus

0/2 COMENTARII
Gogu
13 ian 20:08
+0
VOTURI
-0
Poate s-or fi speriat. Animalele nu reactioneaza prea bine la foc.
Sau, poate, or fi mancat "ceva"... Le-a facut cineva autopsia? C-au murit asfixiate s-a tot spus, dar un raport toxicologic se poate? Sau costa, iar PMB n-are bani penru asa ceva?

Si, in alta ordine de idei, ce culoare politica avea directorul asta? Asa, de curiozitate...
Cris
13 ian 17:13
+0
VOTURI
-0
Cei doi tigri nu au iesit din cusca lor, pentru ca au vrut sa moara eroic, romaneste, ca in Mioritza...dupa ce au mers, o viatza, pe sarma la Circul Globus.. Cam asta isi doresc toti tigri... de fapt... sa serveasca pentru distractie intr-o tara de ratati si indolenti si apoi sa moara in chinuri.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE