Mandat de arestare pe numele femeii acuzate că și-a răpit fiul din Canada. Parchetul contestăCurtea de Apel Bucureşti a emis mandat de arestare provizorie pe numele Anei Maria Nedelcu, femeia este acuzată că şi-a răpit fiul din Canada. Parchetul va contesta arestarea.

Mandat de arestare pe numele femeii acuzate ca si-a rapit fiul din Canada. Parchetul contesta
Mandat de arestare pe numele femeii acuzate că și-a răpit fiul din Canada. Parchetul contestă
Foto: realitatea.net

Anunțul a fost făcut de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel BUCUREŞTI, printr-un comunicat de presă:

Prin încheierea din data de 13.04.2016, pronunţată în dosarul nr. 2559/2/2016/a1 înregistrat la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia I-a Penală, instanţa investită cu soluţionarea cererii de extrădare formulată de autorităţile canadiene pe numele persoanei extrădabile NEDELCU ANA MARIA a dispus arestarea provizorie a acesteia, pe o perioadă de 30 de zile, de la data efectivei arestări, în vederea extrădării către autorităţile judiciare din Canada.

Având în vedere faptul că Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti nu a solicitat arestarea provizorie a persoanei extrădabile NEDELCU ANA MARIA, apreciindu-se că nu sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de lege pentru luarea măsurii arestării provizorii şi pentru admiterea cererii de extrădare, raportat la infracţiunea corespondentă din legislaţia penală română, împotriva încheierii pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti s-a formulat contestaţie în conformitate cu dispoziţiile art. 43 alin. 9 din Legea nr. 302/2004 republicată privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală.

Etichete: ana maria nedelcu, canada, răpire

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE