Rareș Mănescu vrea să îmbrace Primăria Sectorului într-un drapel uriașEdilul Sectorului 6 vrea să achiziționeze un "Drapel România" de aproximativ 430 mp, care va costa 31.000 de lei. Potrivit calculelor B365.ro, drapelul ar măsura aproximativ cât două terenuri de tenis. Primăria Sectorului 6 a anunțat că drapelul uriaș va fi folosit pentru a fi arborat pe fațada Primăriei de Ziua Națională a României 2015.

Manescu vrea sa arboreze un "Drapel Romania" URIAȘ pe fatada Primariei de Ziua Nationala-1 Decembrie
Mănescu vrea să arboreze un "Drapel România" URIAȘ pe fațada Primăriei de Ziua Națională-1 Decembrie
Foto: sursazilei.ro

Potrivit proiectului de buget pentru 2015, aprobat în ședința Consiliului Local al Sectorului 6 din 16 februarie, Primăria condusă de liberalul Rareș Mănescu intenționează să dea 31.000 de lei pentru un "Drapel România" în suprafață totală de 426 mp.

La solicitarea B365.ro, Primăria condusă de liberalul Rareș Mănescu a elucidat misterul privind utilizarea drapelului. Potrivit reprezentanților autorității locale, steagul uriaș va fi arborat pe clădirea Primăriei Sectorului 6 de Ziua Națională a României.

"Drapelul cu o suprafaţă de 426 mp va fi achiziţionat pentru a fi arborat pe faţada clădirii cu ocazia Zilei Naţionale a României şi, eventual, şi cu alte ocazii, dacă se va considera necesar", au declarat pentru B365.ro reprezentanții Primăriei Sectorului 6 prin intermediul Serviciului Relaţii cu Mass-Media, Societatea Civilă, Protocol Evenimente.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 6 au motivat investiția prin faptul că un astfel de drapel a fost arborat și în anul 2014, tot cu ocazia Zilei Naţionale a României, iar "semnalele primite de la cetăţenii care l-au văzut au fost pozitive."

Calculele făcute de reporterii B365 ro arată că suprafața steagului care va fi arborat pe Primăria Sectorului 6 de Ziua Națională a României, 1 Decembrie 2015, e dublă față de cea a unui teren de tenis de câmp la simplu, care are dimensiunea de 23,78 m/8,23 m, respectiv 195,7 mp.

CITEȘTE ȘI: Cât va cheltui în 2015 primăria condusă de Rareș Mănescu pe studii de fezabilitate și consultanță

Potrivit proiectului de buget pentru anul 2015, în acest an, Primăria Sectorului 6 va cheltui 2,4 milioane de lei pentru studii de fezabilitate și 150.000 de lei pentru servicii de consultanță. Veniturile prognozate de Primăria Sectorului 6 pentru anul 2015 sunt în valoare de 952.761.000 lei, iar cheltuielile administrației vor ajunge la 961.225.000 lei, conform proiectului de buget aprobat de consilierii locali ai Sectorului 6.

Etichete: 1 Decembrie 2015, drapel 426 mp, drapel fațadă Primărie Sector 6, Drapel România, rareş mănescu, Sectorul 6, steag uriaș, ziua națională 2015 sector 6, Ziua Națională a Românie 2015

0/5 COMENTARII
Victor
14 apr 22:49
+0
VOTURI
-0
Nu pricep. S-a arborat un asemenea drapel si in 2014, iar "semnalele au fost pozitive"?
Bine, sa zicem... Dar atunci unde e acel drapel? In 4 luni s-a deteriorat complet, de trebuie altul? Sau ala era imprumutat de cine stie de unde, iar acum se doreste cumpararea unui astfel de drapel??
Si cum sa dai o poala de bani pe un steag? I-a suflat Antena 3 in gura? Ca si ei aveau acum un timp cel mai mare drapel... S-au rezolvat toate problemele din sector, curatenie, gropi, parcuri, canalizare etc, si a mai ramas doar problema steagului cu care sa imbraci Primaria o zi pe an???

Care-i treaba cu primarii astia? Asta si Negoita deja s-au rupt de lume. Ei, stapani de sclavi, ce dispun de banul public dupa cum li se trezeste dimineata furtunelul?
ghilotina
14 apr 19:57
+0
VOTURI
-0
Bai primarul sulii de sectorul 6 , cind platesti facturile telefonice si internet de la liceele , scolile si gradinitele din sectorul 6 oprite din luna decembrie 2014.
iulian
14 apr 16:48
+0
VOTURI
-0
Asta ne lipsea ca avem de toate.Strazi neasfaltate,iluminat public care nu functioneaza perfect si un primar care este ca o fantoma.Demisia nenorocitule!
romica
14 apr 13:00
+0
VOTURI
-0
Intre timp la metroul Pacii s-au doborat stalpisorii de pe marginea trotuarului si acum cateva microbuze parcheaza direct pe trotuar, la un metru de trecerea de pietoni.
Bine ca nu sunt bani pentru stalpisori sau pentru asfalt si sunt bani pentru un drapel urias
Sandu al-III-lea
14 apr 11:28
+0
VOTURI
-0
Mai bine ar pune mana sa faca curatenie in sector ca sunt strazi vai mama lor de murdare.Eu am frunzele de asta toamna neadunate in gradina din fata blocului.Si e domeniu public acolo.Anul trecut au fost,acum nici n-au mai calcat pe aici.Si lui ii arde de steaguri pe primarie?E primarul fantoma.Nu l-a mai vazut nimeni la fata de 3 ani.DEMISIA NENOROCITULE.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE