Manuale la preţ redus, de vânzare în parcul OborMembrii Parlamentului Local al Tinerilor din Sectorul 2 invită liceenii şi în acest week-end, la „Târgul de manuale" din parcul Obor, de unde cei interesaţi îşi pot procura, pentru a doua săptămână, manuale şcolare la preţuri reduse.

Manuale la PRET REDUS, de vanzare in Parcul Obor
Manuale la PREŢ REDUS, de vânzare în Parcul Obor

Tinerii liceeni parlamentari au decis să reia pentru a doua săptămână organizarea Târgului, în zilele de 28 şi 29 septembrie, deoarece manualele nu mai sunt gratuite şi, prin vânzarea cărţilor folosite la preţuri mai mici, negociabile, pot câştiga atât vânzătorii, cât şi cumpărătorii lor, informează Primăria Sectorului 2.

Pentru al cincilea an consecutiv, la „Târgul de manuale" sunt aşteptaţi elevii claselor XI - XII care vor să-şi cumpere, la preţuri reduse, manuale şcolare de care au nevoie în noul an educaţional 2013 - 2014.

Micii întreprinzători „anticari" de manuale din Parlamentul Local al Tinerilor Sector 2 vin astfel în sprijinul mai tinerilor lor colegi care îşi pot procura manualele de care au nevoie la preţuri accesibile oricărui buzunar, iar ei, la rândul lor, vor obţine banii necesari pentru achiziţionare noilor cărţi de studiu.

Pe aleile parcului Obor vor fi instalate standuri la care se vor vinde manuale doar de către elevii de la liceele şi colegiile naţionale din Sectorul 2 şi pot cumpăra elevi din toată Capitala.

Târgul de manuale din Parcul Obor va fi deschis între orele 12.00 – 18.00.

Etichete: manuale ieftine, Parcul Obor, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE