Manuale la PREŢ REDUS, de vânzare în Parcul OborLa "Târgul de manuale" sunt aşteptaţi elevii claselor XI - XII care vor să-şi cumpere, la preţ redus, manuale şcolare de care au nevoie în noul an educaţional 2013 - 2014.

Manuale la PRET REDUS, de vanzare in Parcul Obor
Manuale la PREŢ REDUS, de vânzare în Parcul Obor

Întreprinzătorii "anticari" de manuale din Parlamentul Local al Tinerilor Sector 2 vin astfel în sprijinul mai tinerilor lor colegi care îşi pot procura manualele de care au nevoie la preţuri accesibile oricărui buzunar, iar ei, la rândul lor, vor obţine banii necesari pentru achiziţionare noilor cărţi de studiu.

Tinerii liceeni parlamentari au decis să organizeze acest târg imediat ce a început noul an şcolar, în zilele de 21 şi 22 septembrie 2013. Evenimentul va fi reluat şi în weekendul următor, în zilele de 28 şi 29 septembrie 2013 deoarece manualele nu mai sunt gratuite şi, prin vânzarea cărţilor folosite la preţuri mai mici, negociabile, pot câştiga atât vânzătorii, cât şi cumpărătorii lor.

Pe aleile parcului Obor vor fi instalate standuri la care se vor vinde manuale doar de către elevii de la liceele şi colegiile naţionale din Sectorul 2 şi pot cumpăra elevi din toată Capitala. Târgul de manuale din Parcul Obor va fi deschis între orele 12.00 - 18.00.

În fiecare an, imediat după începerea anului şcolar, elevii pot să îşi cumpere manuale la preţ redus de la colegii mai mari, evenimentul fiind organizat în faţa Primăriei Sectorului 2. 

Etichete: anticari, Capitală, carti ieftine, manuale ieftine, Parcul Obor, Sectorul 2, targ de manuale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE