Maraton de ciclism în nordul BucureştiuluiMaratonul de ciclism se desfasoara pe o distanta de 55 de kilometri
Maratonul de ciclism se desfăşoară pe o distanţă de 55 de kilometri

Competitorii au pornit cursa din faţa Academiei de Poliţie din Băneasa, urmând ca, după ce vor parcurge o distanţă de aproximativ 55 de km, să ajungă pe malul lacului Snagov, în interiorul complexului de agrement Astoria.

Prezent la eveniment, primarul general - Sorin Oprescu, a subliniat din nou importanţa amenajării unei piste pentru biciclişti, care să ajungă până la Zoo Băneasa. "Este o mare bucurie să văd câţi oameni au venit aici, astăzi, în ciuda vremii, iar acest lucru ne obligă şi pe noi, ca Primărie, să încercăm să le oferim condiţii cât mai bune şi aici mă refer la proiectul realizării pistei care va ajunge la Grădina Zoologică, pe traseul Casa Presei – Aeroport Băneasa", a declarat Oprescu.

Maratonul îşi propune să promoveze un stil de viaţă sănătos, după cum susţin organizatorii şi să atragă atenţia asupra posibilităţii de a face mişcare. Concursul se desfăşoară pe drumuri de ţară, prin pădurile din nordul Capitalei.

Evenimentul este organizat de NoMad Multisport şi Clubul Sportiv Montan Altitudine.

Etichete: bucureşteni, Capitală, maraton

0/0 COMENTARII
Florin
10 May 07:26
+0
VOTURI
-0

Sorin Oprescu are dreptate:doar vremea capricioasa de duminica a facut ca numarul biciclistilor sa fie mai mic!Dar nu e nimic!Vine si vremea buna pentru pedalat!

Vlad
08 May 15:46
+0
VOTURI
-0

Doar vremea capricioasa este de vina pentru numarul mic de participanti!Alfel,mult mai multi bucuresteni,amatori de pedelat,ar fi raspuns invitatiei lui Sorin Oprescu!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE