Maria Șarapova contraatacă pe reţelele de socializare după "falsele acuzații care i se aduc"Fostul lider mondial al tenisului feminin Maria Șarapova, suspendată cu titlu provizoriu după un control antidoping pozitiv la meldonium, a scris vineri un lung mesaj pe rețelele de socializare pentru a reacționa "la falsele acuzații" ce i se aduc".

Reactia Sarapovei in urma declaratiilor care i se aduc
Reacţia Şarapovei în urma declaraţiilor care i se aduc
Foto: gandul.info

"Sunt lucruri care au fost difuzate de presă și care sunt false, iar eu sunt hotărâtă să contraatac", a scris ea pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

"Un articol a spus că am fost avertizată de cinci ori de interdicția medicamentului pe care îl luam, dar nu este adevărat, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată", a adăugat jucătoarea din Rusia, care a anunțat la începutul acestei săptămâni că a fost depistată pozitiv la Openul Australiei 2016 și a invocat o neglijență din partea sa.

Meldonium are la bază un medicament protector al celulor cardiace vândut doar în țările din Est și plasat începând cu data de 1 ianuarie 2016 pe lista produselor interzise de către Agenția Mondială Antidoping.

"Eu nu caut scuze pentru că am ignorat interdicția acestui medicament", a adăugat Șarapova.

"V-am spus deja de mail-ul primit pe data de 22 decembrie 2015 intitulat 'Principalele schimbări în programul antidopaj al tenisului pentru 2016', deci poate ar fi trebuit să fiu mai atentă, dar printre atâtea mesaje, atâtea informații, mi-a scăpat acest aspect. Trebuia să caut mai multe informații și să citesc. Dar acest document conținea mii de cuvinte, multe dintre ele tehnice și scrise cu caractere mici", a mai precizat Șarapova.

Șarapova a respins, de asemenea, ideea că lua acest medicament în fiecare zi, în timp ce presa a relatat că tratamentul normal era de patru-șase săptămâni.

"Eu nu am făcut nimic altceva decât să urmez tratamentul prescris de medicul meu și am luat doze minime. Sunt mândră de felul în care am jucat tenis, am fost onestă și mi-am asumat, fără să pretind că sunt accidentată pentru a ascunde că am fost depistată pozitiv", a insistat nr.7 mondial.

Etichete: control antidoping maria sarapova, declaratii maria sarapova, Maria Şarapova, maria sharapova, reacţie maria şarapova, reactie maria sharapova

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE